28. juli 2021
Mikael Smed fotograferet til Fransk Forår i Præstø. Han opfordrer til, at alle nu bakker op om det lokale handelsliv. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Mikael Smed fotograferet til Fransk Forår i Præstø. Han opfordrer til, at alle nu bakker op om det lokale handelsliv. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester med appel: Støt butikkerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester med appel: Støt butikkerne
Vordingborg - 24. februar 2021 kl. 15:56

Udmeldingen om, at flere butikker må genåbne fra på mandag, glæder borgmester Mikael Smed (S). Han opfordrer til, at alle støtter op og handler lokalt.

arrow Læs også: Massiv glæde over genåbning - men her er de ikke glade

- Det er en rigtig god nyhed, at butikkerne nu igen kan få lov at åbne. Mange af dem har virkelig været trængt den seneste tid og har måttet se deres omsætning dale kraftigt eller gå i nul, siger Mikael Smed.

- Nu kan vi alle sammen gøre vores for at hjælpe dem ved at lægge vores indkøb lokalt. Så lad os sammen være med til at sikre, at vi også fremover har et godt og bredt butiksliv i vores byer, fortsætter han.

Også lempelsen af restriktionerne, så det udendørs idræts- og foreningsliv nu må være op til 25 personer, vækker glæde hos borgmesteren. Det betyder, at mange - både børn, unge og voksne - igen kan gå til sport eller andre fritidsaktiviter med flere end de fem, der hidtil har været loftet.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at det betyder meget for den enkeltes mentale helbred og hverdag, siger Mikael Smed.

Han ærgrer sig til gengæld over, at eleverne på mellemtrinnet og i udskolingen ikke får lov til at komme i skole igen.

- Vores unge har virkelig brug for at komme i skole og møde hinanden. De har brug for at have et ungdomsliv, og da vi for øjeblikket har et af de laveste smittetal i Danmark, havde jeg forventet, at vi også fik lov at genåbne vores skoler, lyder det fra den socialdemokratiske borgmester.

Han sætter nu sin lid til, at eleverne kan komme tilbage 15. marts, hvor regeringen har meldt ud, at der måske kan blive tale om yderligere genåbning på skoleområdet.

- Men det kræver selvfølgelig, at smittetallet fortsat holdes i ave. Derfor skal vi huske alle de gode råd, så vi ikke får flere smittede. Det er nu, vi skal holde fast, lyder det fra Mikael Smed.

arrow Fodbolden jubler over genåbning: Nu kan vi træne igen
24. februar 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 13:20
arrow Sådan genåbnes plejecentrene
18. februar 2021 kl. 17:00 Opdateret: kl. 17:03
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk