13. juli 2020
Sæsonåbningen af Danmarks Borgcenter skulle have været fejret med et motionsløb. Medaljerne var købt - nu er datoen forældet. Foto: Danmarks Borgcenter
gallery icon

Se billedserie

Sæsonåbningen af Danmarks Borgcenter skulle have været fejret med et motionsløb. Medaljerne var købt - nu er datoen forældet. Foto: Danmarks Borgcenter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgcenterløb med gamle medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgcenterløb med gamle medaljer
Vordingborg - 24. maj 2020 kl. 16:00
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks Borgcenter i Vordingborg har slået dørene op. Sæsonen skulle have været skudt i gang med et løb arrangeret i samarbejde med løbeforeningen Gåsetårn Marathon, men det må man droppe.

I stedet bredes løbet nu ud over en måned, hvor deltagerne kan komme og hente startnummer og medalje i museumsbutikken på Borgterrænet og løbe ruten, når det passer dem.

Der er dog en lille detalje. Medaljerne var allerede bestilt, inden coronakrisen ramte, så på dem står der 4. april.

- Det er den dato, hvor løbet oprindeligt skulle have været holdt. Jeg håber, at folk kan se igennem fingre med den mindre medalje-detalje og i stedet bruge den som en anledning til at se tilbage på et specielt år, siger Kristoffer Rosner Jensen, der som eventmanager hos Museum Sydøstdanmark har planlagt åbningsløbet sammen med Gåsetårn Marathon.

Start og mål er for foden af Gåsetårnet. Efterfølgende kan man sende sin tid til museet og få tilsendt et diplom for deltagelsen. Deltagelse koster 125 kroner inklusiv entrebillet til Danmarks Borgcenter eller 295 kroner inklusiv årskort til Museum Sydøstdanmark.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk