24. september 2020
Den gamle børnehave på hjørnet af Parkvej og Morten Olsens Alle kan ende med at blive revet ned og erstattet af 16 nye lejligheder, hvis altså politikerne giver tilladelse til det nye byggeprojekt. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Den gamle børnehave på hjørnet af Parkvej og Morten Olsens Alle kan ende med at blive revet ned og erstattet af 16 nye lejligheder, hvis altså politikerne giver tilladelse til det nye byggeprojekt. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligselskab vil bygge nyt på børnehave-grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskab vil bygge nyt på børnehave-grund
Vordingborg - 13. august 2019 kl. 05:58
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den gamle børnehave på Parkvej kan ende med at blive revet ned. Boligselskab går med planer om nye lejligheder.

For to år siden flyttede børnehave-børnene ind i den tidligere SFO-bygning ved Gåsetårnskolens Marienberg-bygning, og det efterlod en tom bygning på hjørnet af Parkvej og Morten Olsens Allé.

Det er Arbejdernes Boligselskab, der ejer bygningen, men her har man ikke haft held med at finde et nyt formål til lokalerne, siden kommunen opsagde børnehave-lejemålet for godt to år siden.

Derfor går man nu med helt andre planer for området. Planer, der går ud på at rive bygningen ned og i stedet opføre 16 nye lejligheder.

Den foreløbige plan går ud på at opføre 16 3-værelses lejligheder på hver cirka 80 kvadratmeter. De skal opføres i to to-etagers bygninger med otte lejligheder i hver bygning.

Den tidligere Børnehave-grund på 2627 kvadratmeter er centralt beliggende op til et større område med lejligheds-karréer, så lejlighederne vil passe ind i områdets karakter. De 16 nye lejligheder vil dog kræve en ny lokalplan, og derfor skal projektet først op til politisk behandling i plan- og teknikudvalget, der har møde i morgen, onsdag.

Hvis politikerne siger god for projektet, vil en ny lokalplan blive udarbejdet, og den skal så i offentlig høring, før den kan blive godkendt.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk