9. august 2020
Ud over boligerne til Vordingborg Boligselskab er der kun solgt fire grunde til private købere på Antonibakken. Foto: J.C. Borre Larsen
Ud over boligerne til Vordingborg Boligselskab er der kun solgt fire grunde til private købere på Antonibakken. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligdirektør frygter langsom behandling af byggeansøgning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligdirektør frygter langsom behandling af byggeansøgning
Vordingborg - 07. juli 2020 kl. 05:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vordingborg Boligselskab har udpeget Vestergaard Nielsen A/S fra Køge som totalentrenør af de 34 nye almene familieboliger og et fælleshus, som skal bygges på Antonibakken i Præstø.

Boligselskabs direktør, Jens Hartmann, frygter forvaltningens »langsommelige behandling«, når entreprenøren sender byggeansøgningen.

- Vi håber, at det går lidt stærkere, for vi vil meget gerne i gang. Det har trukket ud, siger Jens Hartmann med henvisning til forsinkelsen med byggemodningen, hvor blandt andet en gasledning skulle flyttes.

- Vi tror, at der vil være stor fokus på vores byggeansøgning, så vi kan komme i gang i august, lyder det håbefuldt fra Jens Hartmann.

Kommunens behandling af byggeansøgninger har på det seneste været i vælten.

Først fik kommunen hug af de lokale virksomheder for ventetiden i Dansk Byggeris årlige rapport om erhvervsvenlighed.

Dernæst skabte ventetiden en større debat i byrådssalen ved seneste kommunalbestyrelsesmøde. Her erkendte alle uanset partifarve, at det skal gå meget hurtigere, når forvaltningen behandler sager.

Borgmester Mikael Smed (S) tør dog ikke love, at kommunen behandler byggeansøgningen til Antonibakken i lyntempo.

- Vi lægger os i selen, men der gælder lighed for både borgere og boligselskabet, siger Mikael Smed, der glæder sig over, at kommunen er blevet hurtigere til at ekspedere byggesager.

I løbet af foråret er forvaltningen gået fra 77 til 47 kalenderdage i gennemsnit, når det gælder behandling af byggeansøgninger.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk