19. januar 2020
Vi har afleveret regnskab og referat fra Kastrup Fodbolds generalforsamling, mener advokat Lars Ole Jensen. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Vi har afleveret regnskab og referat fra Kastrup Fodbolds generalforsamling, mener advokat Lars Ole Jensen. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bolden ruller igen efter dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bolden ruller igen efter dom
Vordingborg - 09. august 2019 kl. 16:28
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig skulle en idrætsforening bruges til at dyrke idræt, men i Kastrup/Neder Vindinge nordvest for Vordingborg har de sidste tre år gået mere med at bruge energien på at bekæmpe hinanden. Et punktum blev sat i Østre Landsret 18. marts, da tre landsdommere slog fast, at klubhuset tilhører hovedafdelingen KGIF. Dermed mistede fodboldafdelingen deres uhindrede adgang til klubhuset, og inden der var gået 14 dage, havde KGIF sat nye låse på dørene, skriver Sjællandske.

Siden har banerne på Granvej 44 kun sporadisk set en fodbold, og hele det organiserede fodboldliv ligger i ruiner.

25. april holdt fodboldafdelingen (Kastrup Fodbold) deres generalforsamling, og her meldte alle de tilstedeværende sig ud samtidig med, at de indstillede til paraplyorganisationen KGIF, at afdelingen skulle nedlægges. Kontingentet, som kort forinden var indbetalt, blev sendt tilbage til medlemmerne.

Men KGIF var ikke enige i, at fodboldafdelingen skulle nedlægges, og hovedbestyrelsen overtog ledelsen af fodbolden. Dermed var der stadig en klub, men uden spillere.

Det sidste nye er, at KGIF forsøger at løbe fodbolden i gang ved at indkalde børn til møde på Kastrup Stadion torsdag 15. august 16.30 - 17.30. Det kalder de at starte sæsonen op.

- Der har ingen fodbold været siden april. men nu starter vi med helt nye trænere og nye drenge. Alle de børn, der kommer, får lov at spille, lover Hanne Dalsig, næstformand i KGIF.

Sjællandske har spurgt Kastrup Fodbolds advokat Lars Ole Jensen om, hvorfor referatet fra 25. april er fra »Overvindinge Bold Klub«.

- Det er det heller ikke, men det var der, generalforsamlingen blev holdt. Vi har jo ikke klubhuset mere, svarer han.

Ifølge Lars Ole Jensen er de tilbageblevne penge i kassen blevet afleveret. Det mener KGIF's advokat Jesper Popp dog ikke.

- Der er ikke afleveret regnskab eller penge. Men jeg har sagt til bestyrelsen i hovedforeningen, at de skal holde op med at bekymre sig om det og koncentrere sig om at starte fodbolden op. Der er sikkert ikke nogen penge alligevel, mener han.

De tabte sager i byretten og landsretten har kostet Kastrup Fodbold 51.788,80 kr. Det er penge, som nok aldrig materialiserer sig med mindre KGIF indleder en ny sag mod den nu nedlagte bestyrelse i Kastrup Fodbold, eller et forsikringsselskab dækker omkostningerne og beslutter at lægge sag an.

Hanne Dalsig oplyser, at KGIF har fået dækket sagsomkostningerne via retshjælpen. Om hovedforeningen vil forfølge pengene hos medlemmer af den gamle bestyrelse i Kastrup Fodbold, ved hun ikke. Det er der ikke taget stilling til.

Men Lars Ole Jensen mener ikke, at der er noget at komme efter.

- KGIF har overtaget fodboldafdelingen stik imod KGIF's § 16, og så må det også være dem, der står for sagsomkostningerne, siger han.

I mellemtiden bliver der råbt efter hinanden, når personer, der har været involveret i konflikten, møder hinanden omkring Granvej. På et tidspunkt var politiet involveret for at skabe ro mellem gemytterne.

Lars Ole Jensen har fået en anmeldelse af sin virksomhed på halsen på Google, som han betragter som injurierende. Der står:

»Hold jer væk fra den mand...vi har mødt ham som modstander i en retssag, hvor han løj i byretten og opfordrede sine klienter til at lyve og omgås sandheden med et gram salt. Det får nu store konsekvenser for hans tidligere klienter. God advokatskik kender han ikke.«

Anmeldelsen er underskrevet »KGIF formand«.

Jensen anfører som svar, at han ikke selv førte sagen, men vidnede i retten. »at påstå, at jeg har løjet under mit vidneudsagn, hvor jeg alene refererede fakta, og gav min vurdering af sagen. Det er under lavmål - selv for KGIF Formand«, skriver han i svarfeltet.

27. august er der en ekstraordinær generalforsamling i KGIF, og ifølge næstformand Hanne Dalsig er der to punkter på dagsordenen.

- Det ene er eksklusion af enkeltmedlemmer.

- Er det medlemmer af den gamle bestyrelse?

- Det kunne det godt være. Det er nærliggende, svarer Hanne Dalsig.

Det andet er nedlæggelse af fodboldafdelingen.

- Der har været så meget ballade, at fodbolden for fremtiden kommer til at blive bestyret af hovedafdelingen, forklarer næstformanden.

Sjællandske ville gerne have talt med Kastrup Fodbolds formand Nezita Mortensen, men det har ikke været muligt.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk