12. juli 2020
Sommerfuglen fra biografgavlen går igen i det nye logo for det, der nu skifter navn til Bio Møn.
Sommerfuglen fra biografgavlen går igen i det nye logo for det, der nu skifter navn til Bio Møn.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biograf skifter navn og logo op til genåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biograf skifter navn og logo op til genåbning
Vordingborg - 03. juni 2020 kl. 07:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som omtalt i Sjællandske er biografen på Storegade i Stege klar til at slå dørene op igen den 8. juni - altså på mandag.

Men meget vil ikke være ved det gamle i forhold til, hvordan situationen så ud inden coronanedlukningen. Mest bemærkelsesværdigt er dog nok, at biografen fra i dag skifter både navn og logo. Det fortæller formand Ulla H. Olesen.

- Det nye navn bliver Bio Møn. Vi har igennem længere tid gået og tænkt over, at det er lidt gammeldags med »Biografen« i navnet, de fleste kalder det bare »bio«. Samtidig vil vi gerne signalere, at vi er ikke kun Steges biograf, vi er hele Møns, siger hun.

Ved samme lejlighed får Bio Møn et helt nyt logo, der vinker farvel til det gamle med Gøg og Gokke og i stedet hylder den smukke sommerfugl, som biografen fra sidste år begyndte at indkorporere både på gavlen og med farver ved indgangspartiet.

- Vi blev lidt inspireret af det nye gavlmaleri, og synes også, at Gøg og Gokke var lidt bagudskuende, med mange der slet ikke ved, hvem de er. Vi vil gerne vise, at vi er tidssvarende, selvom det er en gammel biograf, siger Ulla H. Olesen.

Hjemmesiden skal, hvis teknikken indordner sig, gå i hjemmesiden i dag med et nyt design, der harmonerer med ændringerne, og her vil man så igen kunne følge med i programmet hos Bio Møn efter genåbningen på mandag.

Ulla H. Olesen er i øvrigt fortrøstningsfuld i forhold til at skaffe friske film til Møn længere henne på sommeren, selvom coronaen har sat en kæp i hjulet på mange planer.

- Der er heldigvis distributører, der har været gode til »at spare op«. Det nytter jo heller ikke noget, hvis alle film bliver gemt til efteråret, så er der slet ikke plads til dem. Så selvom det har været en udfordring at lægge program for juli, så er der fyldt op nu, siger biografformanden.

Ulla H. Olesen håber, at folk har savnet biografen og vil bakke op ved at kigge ind til de kommende film, men der bliver selvfølgelig stadig en del restriktioner på forestillingerne. Mest mærkbart er, at der slet og ret lukkes færre ind i biografen.

- Vi har fået lavet en algorimte, der gør, at når man bestiller billetter - både på nettet eller ved billetlugen - så vil hver anden række i biografen være taget ud af spil. Samtidig bliver det sådan, at hvis man eksempelvis bestiller billetter til to personer, så bliver der automatisk efterladt et tomt sæde til næste gruppe gæster. Så man kan altså godt sidde sammen med sine egne, men der bliver afstand til de andre. Sammen med hver anden række, der tages ud, har jeg regnet mig frem til, at vi får plads til højst 40-50 gæster ad gangen, når det går højt, siger Ulla H. Olesen, der også påpeger, at biografen sikrer, at der er rigelige mængder håndsprit til rådighed til gæsterne.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk