17. september 2019
- Vi kom tre kvarter for alle andre, griner Jytte Lücking Petersen, Heidi Lücking Møller, Pernille Jelsgaard Gram og Hanne Arnly, der til gengæld fik de forreste pladser i køen. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

- Vi kom tre kvarter for alle andre, griner Jytte Lücking Petersen, Heidi Lücking Møller, Pernille Jelsgaard Gram og Hanne Arnly, der til gengæld fik de forreste pladser i køen. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bingo til nyt Lions-initiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bingo til nyt Lions-initiativ
Vordingborg - 24. marts 2019 kl. 19:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stege: Mere end 825 gevinster til en samlet værdi af over 81.250 kroner stod klar, da Mønshallen søndag blev stormet. Det var første gang, Lions Møn inviterede til Super Bingo Show med Team Banko Carl. Hovedsponsor var Superbrugsen i Lendemarke, og overskuddet går til ældre, der har brug for hjælp, samt til løvfaldsturen for ældre der ikke kommer så ofte på tur.

- Kommer der 400 gæster, får vi et pænt overskud. Det er ikke urealistisk første gang. Banko Carl er en institution i sig selv og kører konceptet suverænt for os. Vi har brugt mange timer på forberedelserne, fordi vi er nye, men vi skal ikke opfinde den dybe tallerken, fortæller kasserer Finn Skaaning fra Lions Møn.

Nogle, der også havde afsat god tid, var Jytte Lücking Petersen, Heidi Lücking Møller og Pernille Jelsgaard Gram fra Bogø samt Hanne Arnly fra Møn. De er familie, veninder og kolleger på kryds og tværs og tog opstilling i foyeren en time før dørene åbnede. Pernille Jelsgaard Gram er nytilflyttet fra storbyen. Derfor mente de tre andre, at hun skulle opleve Banko Carl.

- Det er enormt hyggeligt, og så vil vi gerne støtte op, når der sker noget på Møn, fortæller de til Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk