26. marts 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Lokal trio i unik kombi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Lokal trio i unik kombi
Vordingborg - 18. november 2018 kl. 21:11
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var nær ikke blevet til noget. Det årlige musikalske møde langt ude i skoven i den gamle husflidsskole var tæt på at blive aflyst, da M.C. Hansen, deri årevis har stået for arrangementet, kastede håndklædet i ringen på grund af et særdeles travlt år.

Men så trådte folkene bag Midsommer Festivalen til som arrangører af »Sange i skoven«.

På programmet lørdag aften var tre meget forskellige musikere, men alle tre med stærke lokale rødder. Marc Facchini, der er født og opvokset i Vordingborg, lagde ud med tre sange krydret med en masse komik og snørklede fortællinger, hvor han blandt andet tog sig god tid til at vende sin jakke på vrangen for at få det flotte mønstrede for til at vende ud af.

Derefter tog M.C. Hansen over, der stadig var klar til at optræde, selvom han ikke havde tid til at arrangere aftenen.

- Hvor heldig kan man være, at man slipper for alt ansvaret og stadig får lov at optræde, lød det fra musikeren, der helt tydeligt følte sig på hjemmebane.

- Det meste af min musik udspiller sig mindre end fem kilometer herfra, forklarede sangeren, før han kastede sig ud i nummeret om halvøen mod øst.

Aftenens sidste kunstner var Oliver Nani fra Vordingborg, der havde tre meget stille, smukke og sørgmodige numre med til publikum.

Efter hver kunstner havde haft spotlightet for sig, overraskede de publikum med et sæt numre, hvor de spillede sammen på kryds og på tværs og gav en hånd med hinandens numre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk