28. maj 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Gallafest for fuld udblæsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Gallafest for fuld udblæsning
Opdateret 03. maj 2019 kl. 21:01
Vordingborg - 03. maj 2019 kl. 20:02
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fantasien kendte ingen grænser, da eleverne fra 3.G og 2. års HF fredag aften ankom til gallafest på Vordingborg Gymnasium og HF.

Foran hovedindgangen holdt en kø så lang med åbne sportsvogne, skinnende veteranbiler, brølende traktorer, trehjulede ladcykler og andre underfundige køretøjer, der var pyntet med flag og balloner.

Det var blæsende koldt, og man havde en smule medlidenhed med de unge piger, der kun iklædt tynde kjoler sad i kulden og frøs som små hundehvalpe, mens bilerne sneglede sig frem. Her var drengene i deres flotte jakkesæt bedre stillet.

De lave temperaturer blev dog taget med et smil. I bedste Hollywood-stil poserede eleverne foran lokalpressen og stolte forældre, der trykkede løs på kameraer og mobiltelefoner.

Bag skydedørene til skolen var den røde løber rullet ud. Ved de pyntede borde ventede en tre retters menu bestående af fisk, kalvefilet og is. Ved 23-tiden bliver der danset lancier, inden turen går videre til after party på spillestedet Stars.

15. maj bliver der festet igen, når eleverne har sidste skoledag. Men så er det også alvor. Allerede dagen efter får eleverne at vide, hvilke fag de skal op i, og så ruller de skriftlige prøver. Dernæst kommer de mundtlige eksaminationer, inden studenterhuerne endelig flyver op i luften. Mon ikke, at der så venter en ny fest ...

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk