4. august 2020
Møns Bank advarer mod en svindler, som lige nu ringer rundt til kunder på Møn og forsøger at få oplyst deres NemID og nøglekort, så han kan få adgang til deres konti.
Møns Bank advarer mod en svindler, som lige nu ringer rundt til kunder på Møn og forsøger at få oplyst deres NemID og nøglekort, så han kan få adgang til deres konti.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banksvindler er aktiv på Møn lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banksvindler er aktiv på Møn lige nu
Vordingborg - 28. november 2019 kl. 14:04
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bliver du i disse dage ringet op af en mand, der udgiver sig for at være fra Møns Bank og som siger, at han gerne vil hjælpe dig med at afbryde en overførsel af penge - så er det en god idé at lægge røret på, melde det til politiet og give Møns Bank besked.

Onsdag og torsdag i denne uge er banken med hovedsæde i Stege nemlig blevet kontaktet af mindst syv kunder, som har haft den »hjælpsomme« mand i røret, men det eneste, han er ude på, er at få oplyst kundernes nøglekort og NemID, så han kan få adgang til deres konti.

- Han ringer typisk op og fortæller, at der er en overførsel i gang på 6000 kroner til Nordea, og om det er korrekt - og hvis det ikke er, så skal han bruge kundens nøglekort og NemID for at ordne det, fortæller kortansvarlig Nathalie Petersen fra Møns Bank.

I ét tilfælde lod en kunde sig desværre narre, hvilket ifølge Nathalie Petersen kom til at koste kunden 5-6000 kroner, som blev trukket fra kontoen og overført til en anden dansk bank. Møns Bank arbejder nu på at få overførslen annuleret, men generelt skal man altså ikke stole på manden, der ofte kalder sig »Anders« - og man skal ALDRIG oplyse sin NemID og nøglekortkode til andre, uanset hvad de kalder sig, og hvor de hævder at ringe fra, understreger banken.

Læs mere i Sjællandske fredag

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk