18. december 2018
Stilladset får det til at se noget voldsomt ud, men banken har åbent som normalt under hele arbejdet med at forskønne facaden.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Stilladset får det til at se noget voldsomt ud, men banken har åbent som normalt under hele arbejdet med at forskønne facaden.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bank i gang med at forskønne øjebæ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bank i gang med at forskønne øjebæ
Vordingborg - 17. april 2018 kl. 11:06
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige siden Møns Bank tilbage i 2016 etablerede sig i Vordingborg med deres filial i Algade 86, har banken haft planer om at gøre noget ved bygningens ydre.

Bygningen, der også før har fungeret som bank, er i årevis blevet kaldt en af Algades grimmeste bygninger. Arkitektonisk passer den ikke just ind i billedet blandt de historiske bygninger i handelsgaden.

Det har taget længere tid end planlagt at komme i gang med bygningsforskønnelsen, men nu er banken klar. Stilladset er allerede sat op, og inden for de nærmeste dage går de første håndværkere i gang.

Om godt tre uger skulle resultatet gerne stå klar, men forbipasserende skal dog ikke forvente den helt store forandring, understreger filialdirektør Allan Andersen.

- Murværket bliver pudset op, og der kommer en zink-ramme rundt om bygningen. Det bliver ikke nogen revolution, men det skulle gerne gøre den bare lidt pænere, forklarer filialdirektøren.

- Vi har haft overvejet at give bygningen en noget større omgang, blandt andet med noget, der gik ud i Algade, men det har vi droppet igen. Vi blev bange for, at bygningen ikke ville kunne holde til det, tilføjer han.

Selvom stilladset har gemt bankens indgang godt væk, så understreger filialdirektøren, at der er normalt åbent i banken under hele arbejdet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk