22. oktober 2019
Henrik Jacobsen åbnede sit bageri i Nyråd i starten af 2016. Siden udvidede han i Næstved ogStore Heddinge, men nu er eventyret slut. Foto: Thøger Raun
Henrik Jacobsen åbnede sit bageri i Nyråd i starten af 2016. Siden udvidede han i Næstved ogStore Heddinge, men nu er eventyret slut. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bageri er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bageri er gået konkurs
Vordingborg - 28. november 2018 kl. 21:00
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der så ellers ud til at være kommet styr på det hele. Bageriet i Nyråd knopskød med et bagerudsalg i Næstved og et bageri i Store Heddinge, og samlet set kom kæden op på cirka 60 løst- og fastansatte medarbejdere.

Men nu er det helt slut for Jacobsen Bageri. Afdelingen i Store Heddinge lukkede allerede tidligere på måneden, og nu er stikket også trukket til hovedafdelingen i Nyråd og udsalget i Næstved.

Lukningen skyldes Skat, der har begæret Jacobsen Bageri for konkurs.

Jacobsen Bageri har ellers hele vejen gennem forløbet satset på høj kvalitet, og var blandt andet kendt for dets tebirkes, samt et rugbrød, der sidste år kom i finalen, da der blev kæmpet om Danmarks bedste brød.

Tirsdag aften kom følgende besked op på facebook:

»Det er med beklagelse, vi hermed skal bekentgøre, at vi lukker forretningen. Firmaet bag Jacobsens Bageri er erklæret konkurs på opfordring fra Skat. Vi takker for jeres opbakning i den tid, vi har eksisteret«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk