2. juli 2020
Vordingborghallen er slidt ned, men en større renovering er foreløbig skudt til hjørne. Kommunen vil undersøge, om hallen fra 1951 er bevaringsværdig. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Vordingborghallen er slidt ned, men en større renovering er foreløbig skudt til hjørne. Kommunen vil undersøge, om hallen fra 1951 er bevaringsværdig. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badmintonklub frygter at deres hal bliver revet ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badmintonklub frygter at deres hal bliver revet ned
Vordingborg - 18. juni 2020 kl. 05:05
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Lappeløsning« kalder udvalgsformand Thorbjørn Kolbo Vordingborg Badminton Klubs forslag om at sætte Vordingborg-hallen i stand for 1,5 millioner kroner. Men der er ifølge fjerboldlederen tale om et stykke grundigt arbejde.

- Vi har haft professionelle håndværkere i hallen til at måle op, tjekke rør og meget andet, siger Jesper Adler, badmintonklubbens kasserer.

Thorbjørn Kolbo oplyser til Sjællandske, at han aldrig kunne drømme om at anfægte kvaliteten af badmintonklubbens arbejde.

- Når jeg siger lappeløsning, handler det om, at vi i kommunen i alt for mange år har lavet lappeløsninger hist og pist for en lille gruppe brugere, siger Thorbjørn Kolbo.

Et arkitektfirma har anslået, at en komplet renovering af Vordingborg-hallen kommer til at koste 10,4 millioner kroner. Men først vil kommunen undersøge, om den gamle rundbuehal fra 1951 er bevaringsværdig. I badmintonklubben frygter man, at hallen bliver revet ned, såfremt den ikke er bevaringsværdig.

- Nu tager vi på baggrund af undersøgelsen den store diskussion. Inden vi zoomer ind på et badmintongulv, skal vi op i helikopterperspektiv og lave en langsigtet plan for de næste seks-otte år, siger Thorbjørn Kolbo.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk