16. december 2018
Årets Kok, Jesper Dams Hansen, er her fotograferet sammen med sin assistent, Andrea Lan Jin Dalsgaard. Foto: Claes Bech-Poulsen
Årets Kok, Jesper Dams Hansen, er her fotograferet sammen med sin assistent, Andrea Lan Jin Dalsgaard. Foto: Claes Bech-Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Babette-kok kåret til årets kok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Babette-kok kåret til årets kok
Vordingborg - 18. marts 2018 kl. 17:58
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag var der gang i gryderne, og kreativiteten var i højsædet, da ti dygtige kokkefinalister kæmpede om titlen som Årets Kok i Messecenter Herning.

arrow Læs også: Video og fotos: Næs vandt over Rønnede Kro

Foruden en kendt dessertopgave, skulle finalisterne kreere en forret med stenbider og jomfruhummer samt en hovedret med lammesaddel, nyrer og brisler ud fra en hemmelig råvarekasse, som de fik udleveret på dagen.

Denne udfordring løste Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg bedst af alle, og han kan derfor kalde sig Årets Kok 2018. Med guldmedaljen følger en præmiecheck på 40.000 kr.

Årets Kok er 34 år og blev udlært i 2015.

Konkurrencen løb over seks timer, og Jesper Dams Hansens præstation var nok til at imponere en række af landets dygtigste kokke i dommerpanelet med blandt andre den tidligere verdensmester for kokke, Rasmus Kofoed, fra den trestjernede Michelin-restaurant Geranium.

Andenpladsen gik til Marc Foged Stockmarr fra God Smag i Hellerup nord for København, mens Kristoffer Ringsing fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia vandt bronze.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk