27. januar 2021
Apoteker Birgitte Egeberg Carlsen er tilsagt retten i Nykøbing i næste uge som erstatningspart i sagen, der vedrører underslæb for mere end fem millioner kroner. Arkivfoto: Lars Christensen
Apoteker Birgitte Egeberg Carlsen er tilsagt retten i Nykøbing i næste uge som erstatningspart i sagen, der vedrører underslæb for mere end fem millioner kroner. Arkivfoto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Apotek lænset for millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Apotek lænset for millioner
Vordingborg - 14. februar 2019 kl. 04:00
Af Lene C. Egeberg

Et svigt af dimensioner.
Det må der siges at have været tale om i en sag, der tirsdag i næste uge kommer for retten i Nykøbing Falster. Der er nemlig tale om et omfattende underslæb begået mod Stege Apotek på Møn, som i en årrække begyndende fra 2003 blev lænset for lige over fem millioner kroner af en af sine ansatte.

arrow Læs også: Begik underslæb: Landsret stadfæstede dom i apotekssag

Sagen, der køres som en tilståelsessag, omhandler en 61-årig kvinde, der i to separate punkter tiltales for »underslæb af særlig grov beskaffenhed« samlet begået fra 2003 til juli 2017.

Herefter blev underslæbet opdaget, og kvinden blev bortvist.

I en pressemeddelelse, som apoteket har sendt ud i anledning af et-års fødselsdagen for filialen i Vordingborg, omtaler Birgitte Egeberg Carlsen også sagen:

- Jeg havde gerne været denne sag foruden, men den bliver heldigvis håndteret af professionelle rådgivere. Min opgave er sammen med personalet at se fremad og udvikle apotekerne - både i Vordingborg, Lundby og Stege, siger hun.

Overfor Sjællandske uddyber hun, at sagen ikke på nogen måde truer driften af apotekerne, men at den selvsagt har fyldt en del hos både hende selv og hendes medarbejdere, siden underslæbet kom for dagens lys.

Læs mere i Sjællandske torsdag

arrow Lænsede apotek for knap 4,8 millioner kroner: Her er dommen
19. februar 2019 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:10
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk