17. juni 2021
Ann Busch fra Alternativet er den eneste i Klima- og Miljøudvalget, som er imod udvidelsen af Lynggård Biogas. - Jeg har ikke tillid til virksomheden, lyder det Foto: J.C. Borre Larsen
Ann Busch fra Alternativet er den eneste i Klima- og Miljøudvalget, som er imod udvidelsen af Lynggård Biogas. - Jeg har ikke tillid til virksomheden, lyder det Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ann Busch: - Ejer tager ikke lovgivning særlig tungt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ann Busch: - Ejer tager ikke lovgivning særlig tungt
Vordingborg - 15. september 2020 kl. 06:30

Alternativets Ann Busch er den eneste politiker i udvalget for Klima og Miljø, som ikke står bag miljøgodkendelsen til Lynggård Biogas.

- Jeg har ikke tillid til virksomheden, siger Ann Bush.

Det er hende, som har bedt forvaltningen om at skaffe en liste med Lynggård Biogas' overtrædelser. På den optræder 49 forhold, hvor Lynggård Svineproduktion og Lynggård Biogas tilsammen har fået 49 indskærpelser, henstillinger og påbud for ikke at overholde lovgivningen.

- Listen er ikke engang komplet. Der er mange flere forhold. Man kan jo bare google, lyder det fra en fortørnet Ann Busch.

Hun har selv gravet udledning af gærfløde, fiskeolie, vådfoder og gylle frem, som ikke står på listen.

- Jeg synes ikke, at ejeren tager lovgivningen særlig tungt. Han bryder gerne loven, hvis der er penge i det. Derfor er jeg dybt bekymret over, at vi har givet tilladelsen. Jeg håber, at den bliver omstødt, når den bliver anket, siger Ann Busch med henvisning til, at Jungshoved Miljøgruppe vil klage.

Det skal ske inden 1. oktober.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk