19. oktober 2019
Det var bl.a. en Samsung Galaxy S7, som vist på billedet, at en person, der angiveligt havde givet sig ud for at  være den 25-årige, havde "solgt" gennem Den Blå Avis. Foto: SJ-Medier
Det var bl.a. en Samsung Galaxy S7, som vist på billedet, at en person, der angiveligt havde givet sig ud for at være den 25-årige, havde "solgt" gennem Den Blå Avis. Foto: SJ-Medier
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anklaget sad i fængsel da forbrydelserne skete

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklaget sad i fængsel da forbrydelserne skete
Vordingborg - 24. april 2019 kl. 17:12
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sagen mod en 25-årig mand fra byen så rimelig klar ud, da den kom for Retten i Nykøbing Falster tirsdag, skriver Sjællandske.

Han havde angiveligt sat annoncer i Den Blå Avis, hvor han ville sælge mobiltelefoner og et grafikkort.

Godtroende mennesker overførte penge til hans konto, og så skulle den sag vel ikke være så svær at bevise. Men det var den.

Ifølge anklageskriftet lokkede han 3. april 2017 en person til at overføre 1.350 kr. til kontoen til gengæld for en Samsung Galaxy S6, som dog aldrig materialiserede sig. Dagen før havde han lovet at sende en iPhone 7 til en anden mand, og han fik ham til at overføre 3.000 for den. Den viste sig selvfølgelig heller ikke.

31. maj samme år lovede han at fremsende et grafikkort og modtog 3.000 kr. for det. Grafikkortet så aldrig dagens lys.

Sagen kørte tidligere, hvor alle vidnerne blev afhørt, men da mandens kone fortalte i retten, at kortet til den pågældende konto var blevet spærret, blev sagen udsat for at finde ud af, om det var sandt.

Det viste sig, at kortet var blevet spærret i juni 2017.

- Det er dog ikke tilstrækkeligt til, at han ikke kan dømmes. Men han sad i fængsel på gerningstidspunkterne, forklarer dommer Anne Bundgaard.

Mandens forklaring var, at nogle måtte have kommet i besiddelse af hans kort, indrykket annoncerne i Den Blå Avis, sørget for, at pengene blev overført til kontoen og hævet dem med kortet, inden det blev spærret.

Det viste sig også, at den ene ip-adresse, som annoncerne var indrykket fra, ikke var tilknyttet hans hjemadresse.

- Alt i alt var der rimelig tvivl, om det var ham, der havde udført gerningerne, og så måtte han frifindes. Det skal jo kunne bevises for at få ham dømt, siger Anne Bundgaard.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk