7. juni 2020
Klaus Farnov (tv) overlader roret som lokal LO-formand til Anders Ellegaard. Her står de to herrer side og side ved førstnævntes afskedsreception. Foto: J.C. Borre Larsen
Klaus Farnov (tv) overlader roret som lokal LO-formand til Anders Ellegaard. Her står de to herrer side og side ved førstnævntes afskedsreception. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afskedsreception: Tidligere LO-formand har nu travlt med hunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afskedsreception: Tidligere LO-formand har nu travlt med hunden
Vordingborg - 27. september 2019 kl. 13:45
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Før var det røde faner, lønninger og rimelige arbejdsforhold, der fyldte tankerne. Nu drejer det hele sig om den lille cocker spaniel Alvin.

- Han er 20 uger gammel. Det er som at passe et lille barn, fortæller Klaus Farnov med lys i øjnene.

Sjællandske møder ham til hans afskedsreception, der blev holdt fredag hos 3F Sydsjælland i Vordingborg.

71-årige Klaus Farnov har brugt over 40 år i fagbevægelsen. Siden 2010 har han været formand for LO Vordingborg. Da LO Vordingborg tidligere på året fusionerede med LO Næstved til LO Sydsjælland, valgte Klaus Farnov at gå på pension. Og så er der jo masser af tid til Alvin, der skal luftes hver dag.

- Min kone tager den korte tur om morgenen, og så tager jeg den lange om eftermiddagen. Vi går gerne ned til vandet, fortæller Klaus Farnov, der bor på Havrevænget i Vordingborg.

- Det er god motion. Og Alvin skal jo luftes, selvom det pis øs regner.

Det er 56-årige Anders Ellegaard, som afløser Klaus Farnov på formandsposten.

- Klaus er en modig mand. At han sådan tør overlade sit livsværk til mig, sagde Anders Ellegaard med et grin i sin tale, hvor han takkede sin forgænger for en kæmpe indsats.

Selv var dagens hovedperson afklaret.

- Det er en helt anden fagbevægelse i dag, end da jeg begyndte. De unge er ikke med, og der er ikke nogen til at tage over, lyder afskedssalutten fra Klaus Farnov.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk