1. juni 2020
Henrik Nielsen (tv) og Henrik Sørensen fra FDF Ørslev-Vordingborg ryster begge på hovedet over, at folk smider skrald hos spejderne. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Henrik Nielsen (tv) og Henrik Sørensen fra FDF Ørslev-Vordingborg ryster begge på hovedet over, at folk smider skrald hos spejderne. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affald dumpet hos spejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affald dumpet hos spejdere
Vordingborg - 06. april 2020 kl. 13:38
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der ventede de to spejderledere Henrik Sørensen og Henrik Nielsen fra FDF Ørslev-Vordingborg en grim overraskelse, da de sent søndag aften kørte ind på gårdspladsen til spejderhytten på Ugledigevej i Ørslev. Her havde en eller flere personer efterladt 18 store affaldssække med blandt andet madaffald.

- Nogle af sækkene var så ulækre, at jeg ikke ville røre ved dem, fortæller Henrik Sørensen, der straks ringede til politiet for at anmelde ugerningen.

Han har dog rodet i nogle af poserne for at finde oplysninger.

- Der er to navne, som går igen på breve, pakker og dokumenter, som ikke bor i Vordingborg Kommune, men langt nord på, siger Henrik Sørensen, der ikke ønsker at afsløre navnene.

- Men som politiet siger, så behøver det ikke at være dem, tilføjer han.

Spejderne går nu efter aftale med kommunen selv i gang med at køre affaldssækkene ud på den nærliggende Vordingborg Genbrugsplads, så man undgår rotter.

Det er ikke første gang, at folk efterlader skrald hos de sagesløse spejdere.

- Det sker engang hvert halve år. Vi ligger tæt på genbrugsstationen, og gemt væk i en skov, siger han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk