18. januar 2021
Det er et trist syn på hjørnet af Adelgade og Jomfrustræde. Men inden årets udgang skulle der gerne stå et splinternyt advokatkontor i mursten.  Foto: Lars Christensen
Det er et trist syn på hjørnet af Adelgade og Jomfrustræde. Men inden årets udgang skulle der gerne stå et splinternyt advokatkontor i mursten. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advokat rykker når kommunen giver svar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokat rykker når kommunen giver svar
Vordingborg - 12. februar 2020 kl. 18:00
Af J.C. Borre Larsen

Advokat Charlotte Engelbrecht Nielsen fra Advokatfirmaet Engelbrecht i Præstø vil bygge nyt kontor og lejligheder på den tomme grund på hjørnet af Adelgade og Jomfrustræde i Præstø. Men ukrudtet bag det opstillede hegn stritter stadig op af jorden.

- Vi har siden efteråret haft en korrespondance med kommunen om at få lov til at bygge i to et halvt plan, og nu venter vi på svar. Vi har tegningerne klar, fortæller Charlotte Engelbrecht.

Vælger mursten

Det er planen, at den nye bygning bliver på 350 kvadratmeter i en hestesko-form. Der skal være kontor i stueplan og på førstesalen ud mod Adelgade og to lejligheder i selve Jomfrustræde.

Den tomme grund rummede tidligere et bevaringsværdigt, men ubeboeligt hus, som siden blev revet ned.

Flere i Præstø har en holdning til Jomfrustræde-hjørnet. Derfor er det Charlotte Engelbrechts hensigt at den nye bygning skal have et ældre udseende.

- Den vil blive opført i mursten og med flisearealer. Jeg har dog ingen ide om tagfarven, siger hun.

Mere kontorplads

Årsagen til, at Charlotte Engelbrecht har købt grunden, er, at advokatkontoret har brug for mere plads til de seks-syv medarbejdere, som arbejder i Præstø.

Fra kommunens side oplyser man i afdelingen for Byg, Land og Miljø, at man har modtaget Charlotte Engelbrechts forespørgsel, men endnu ikke svaret.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk