26. marts 2019
Lillesøster Maja Sørensen giver Jimmy Sørensen huen på. Astrid Dahl, uddannelseschef, står klar med blomsterne. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Lillesøster Maja Sørensen giver Jimmy Sørensen huen på. Astrid Dahl, uddannelseschef, står klar med blomsterne. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets første student er fra VUC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første student er fra VUC
Vordingborg - 19. juni 2018 kl. 16:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Så er det overstået. Jeg har ferie, lød det med et kæmpe smil, da 25-årige Jimmy Jørgensen fra Vordingborg tirsdag blev årets første HF-student ikke bare på VUC Vordingborg men på byens gymnasiale uddannelser i det hele taget.

Han var oppe i »den nyeste tids litteratur« og trak Yahya Hassan - en hård nyser, når man er naturvidenskabelig. Dansk er svært. Alligevel kom han ud med et 10-tal, nøjagtig som de ventende klassekammerater på gangen spåede.

- Jeg har haft tre eksamener, så det har ikke været så slemt. Jeg startede på en toårig HF men gik ned med sygdom, så jeg har gået her i tre år. Det sidste år har været hårdt, fordi der har været meget at indhente. Men jeg har stadig kunnet hjælpe de andre, siger Jimmy Sørensen, der nu skal have et sabbatår eller to og derfor leder efter job, inden han skal på universitet.

Han er familiens første student og havde til tirsdagens fejring lånt huen af klassekammeraten Amanda Nielsen. For ham er det eksamensbeviset - ikke huen - der tæller. På mandag bliver hans lillesøster Maja Sørensen student fra Nykøbing F. Katedralskole.

Årets første student på Vordingborg Gymnasium & HF springer ud mandag klokken 8.45. Klokken 9 udklækkes årets første student fra ZBC.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk