21. februar 2020
Fodboldformand Anders Jacobsen glæder sig over, at Idrætsforeningen Svend Gønge ikke kun har 50 års fortid men også en fremtid at glæde sig over. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Fodboldformand Anders Jacobsen glæder sig over, at Idrætsforeningen Svend Gønge ikke kun har 50 års fortid men også en fremtid at glæde sig over. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50 år fejres med fodboldfest hos IF Svend Gønge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år fejres med fodboldfest hos IF Svend Gønge
Vordingborg - 22. august 2019 kl. 12:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idrætsforeningen Svend Gønge fylder 50 år. Det fejres lørdag 24. august fra klokken 11 med en fodboldfest på Køng Idrætsplads, Øbjerggårds Alle 2, Køng.

- Vi håber at samle op i mod 400 såvel unge som ældre Svend Gønge-spillere på vores anlæg i Køng, siger fodboldformand Anders Jacobsen og tilføjer, at jubilæet først er til november. Men for at kunne nå at fejre det med udendørs fodbold, markeres det allerede nu.

Til fejringen er alle nuværende og tidligere Svend Gønge-spillere inviteret til at komme og spille små kampe med og mod deres gamle fodboldkammerater. Herudover bliver der er kamp mellem det nuværende førstehold og et All Star-hold bestående af pensionerede førsteholdsspillere.

Idrætsforeningen Svend Gønge så dagens lys 29. november 1969 som en fusion mellem Køng Gymnastikforening og Lundby Gymnastikforening. Arkitekterne bag den nye forening var Egon Jacobsen, der repræsenterede Køng, og Uffe Nielsen, der repræsenterede Lundby. Begge vil være tilstede ved fodboldafdelingens jubilæumsfest.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk