17. april 2021
Projektet Stege Badeanstalt, som siden kom til at hedde Møn Havbad, led skibbrud, men nu kommer der i stedet en badebro ved Langelinie. Illustration: Jesper Øager
Projektet Stege Badeanstalt, som siden kom til at hedde Møn Havbad, led skibbrud, men nu kommer der i stedet en badebro ved Langelinie. Illustration: Jesper Øager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 400.000 kr. til badebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

400.000 kr. til badebro
Vordingborg - 25. februar 2021 kl. 16:34
Af Claus Vilhelmsen

En badebro ud for Langelinie kom et vigtigt skridt nærmere, da Kommunalbestyrelsen onsdag aften bevilgede 400.000 kr. til projektet.

Det er sandsynligvis ikke helt nok, men det bliver heller ikke Vordingborg Kommune, der skal stå som bygherre. Egentlig er det meningen, at private investorer skal poste lige så mange penge i som kommunen, men det står kommunen ikke så stejlt på ifølge Else-Marie Langballe Sørensen (SF), formand for Klima og Miljøudvalget.

Et storstilet projekt om en badeanstalt ud for Residens Møen har tidligere lidt skibbrud, fordi finansieringen manglede, men med det nye projekt er chancen langt større.

Det bliver dog ikke Christian Pedersen, ejer af Residens Møen, der kommer til at stå for det nye projekt, men derimod sandsynligvis House of Møn. Den endelige finansiering af restbeløbet er dog uklart.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk