17. oktober 2018
Anne Liv Ersgaard håber at få en revalidering, så hun kan realisere din drøm om at blive finansøkonom. Men indtil videre har kommunen ladet vente på sig i mere end to år. Foto: Thøger Raun
Anne Liv Ersgaard håber at få en revalidering, så hun kan realisere din drøm om at blive finansøkonom. Men indtil videre har kommunen ladet vente på sig i mere end to år. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30-årigs klagesag fik politikere op af stolene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30-årigs klagesag fik politikere op af stolene
Vordingborg - 25. oktober 2017 kl. 06:15
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Da jeg var gravid i 8. måned oprettede en sagsbehandler mig på jobnet og satte mig til at søge arbejde, men helt ærligt: Hvem ønsker at ansætte en, som er gravid?

Anne Liv Ersgaard spørger retorisk. Efter seks sagsbehandlere på to år og ingen afklaring på hendes ansøgning om revalidering har hun taget bladet fra munden og skrevet et åbent brev til presse og politikere, som har vækket politikerne til dåd.

Formand for udvalget for uddannelse og arbejdsmarked John Pawlik (DF) skriver tilbage:

- Vi har drøftet sagen og mener, der muligvis er sket flere fejl her. Vi tager det op på næste udvalgsmøde. Jeg tager en samtale med de relevante personer, lyder det.

Medlem af udvalget Poul A. Larsen (S), skriver:

- Både politikere og embedsmænd er meget kede af dette forløb, hvis det er som beskrevet.

Første fejl i Anne Ersgaards sag var selve mødet med jobcentret, som hun beskriver det.

1. september 2015 har hun ansøgt om revalidering. Det er tilflytteren fra Hvidovres første møde med Vordingborg Jobcenter, og det bliver samtidig det sidste i 2015. Først i februar 2016 kommer der en indkaldelse til et møde - og det kun efter telefonisk henvendelse fra Anna Ersgaard selv.

- Jeg ved ikke, hvorfor der skulle gå så lang tid. Det er også en af de ting, jeg er frustreret over. Lidt som med skiftene i sagsbehandler. Der fulgte aldrig en begrundelse med, forklarer hun og tilføjer.

- Jeg vil bare gerne have hjælp, så jeg kan blive selvforsørgende.

læs mere i Sjællandske onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk