28. september 2021
Den 29-årige Bartlomiej Sykylski er ved retten i Nykøbing Falster dømt skyldig i drabet på Bettina Olsen fra Møn. Straffen lyder på 12 års fængsel og udvisning til hans hjemland, Polen, for bestandig. Privatfoto
Den 29-årige Bartlomiej Sykylski er ved retten i Nykøbing Falster dømt skyldig i drabet på Bettina Olsen fra Møn. Straffen lyder på 12 års fængsel og udvisning til hans hjemland, Polen, for bestandig. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 år og udvisning for drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 år og udvisning for drab
Opdateret 22. august 2019 kl. 20:59
Vordingborg - 22. august 2019 kl. 16:51
Af Lene C. Egeberg

Der var ikke meget at rafle om, da retten i Nykøbing Falster torsdag gik videre til at afgøre straffen for den 29-årige Bartlomiej Sykulski, som kort forinden var dømt skyldig i 2017-drabet på Bettina Olsen fra Møn.

arrow Læs også: 30-årig vil frifindes for drabet på Bettina

Anklager Ulrik Gottfredsen argumenterede for en straf på 12 års fængsel samt udvisning for bestandig efter endt afsoning, og forsvareren, Rune Wiborg, havde ikke meget andet at tilføje, end at man var bekendt med praksis på området, og derfor kun kunne opfordre til rettens mildeste dom.

Men heller ikke her var der nogen tvivl i rettens øjne, da de tre dommere og nævningene efter kort tids votering kom tilbage og meddelte, at dommen bliver 12 års fængsel, udvidning og indrejseforbud for bestandig.

Den 29-årige valgte dog på stedet at anke dommen til landsretten, med henblik på frifindelse eller i det mindste en mildere dom.

Efter domsafsigelsen erklærede familien til Bettina Olsen sig tilfredse, men dog med blandede følelser.

- Det var jo den højeste dom, han kunne få, men omvendt kan han blive prøveløsladt om få år. Det vil så godt nok være i Polen, men det har vi så ofret Bettina for, sagde Bettina Olsens fætter, Brian Arnsfeldt.

arrow Bettina Olsen sag: 29-årig dømt skyldig i drab
22. august 2019 kl. 16:07 Opdateret: kl. 20:59
arrow Statsobducent såede tvivl om forklaring
19. august 2019 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:01
arrow Drabet på Bettina: Anspændt stemning i retten
09. august 2019 kl. 14:59 Opdateret: kl. 15:02
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk