22. august 2019
Overalt i møbelbutikken var der dækket op til kaffe og kransekage og efterhånden som festen skred frem, blev der kø ved indgangen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Overalt i møbelbutikken var der dækket op til kaffe og kransekage og efterhånden som festen skred frem, blev der kø ved indgangen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 år og stadig i fuld vigør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 år og stadig i fuld vigør
Vordingborg - 23. marts 2019 kl. 22:13
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Møbelbutikken var lukket, men alligevel var der rift om parkeringspladserne og kø ved indgangen, da Røde Kors Vordingborg lørdag slog dørene op. Anledningen var afdelingens 100 års jubilæum. Det blev fejret med musik, taler og røde pølser.

- 100 år er en anseelig alder, og selvom flere efterhånden opnår at blive 100 år, er det kun få, der gør det med så meget engagement, aktivitet og vigør som jer, lød det fra borgmester Mikael Smed (S), der fremhævede Røde Kors' betydning for byen og kommunen og takkede for den store indsats, de frivillige yder for andre.

Det udløste en kontant gave på 5000 kroner på vegne af kommunalbestyrelsen. Frivillige har altid brug for penge - også selvom der ikke er afsat midler i budgettet, forklarede han efterfølgende.

Der var ifølge et løseligt overslag fra lokalformand Hans Erik Hansen dækket op til 150, men det forslog langt fra. Afdelingen har 250 frivillige, men også mange andre var mødt op for at gratulere.

- Vi har et godt samarbejde i kommunekredsen og med vores naboafdelinger i Næstved og Faxe. Som frivillig tænker man dagligt over, at man gør noget godt for andre, siger Hans Erik Hansen, der med de unges demonstrationer verden over for miljø og bæredygtighed ikke er i tvivl om, at genbrug er oppe i tiden.

- Ingen ved, hvad morgendagen bringer. Men hvem ved - måske kunne et netbutik med genbrugsvarer være næste skridt, siger Hans Erik Hansen.

- Man må følge med tiden - også selvom man er fyldt 100 år.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk