20. oktober 2021
Kunstner Evi Apostolou og kunstkritiker Inge Schjødt kommenterede i en dialog Evi Apostolous værker, da der var fernisering i Præstø Kunstforening. Privatfoto
Kunstner Evi Apostolou og kunstkritiker Inge Schjødt kommenterede i en dialog Evi Apostolous værker, da der var fernisering i Præstø Kunstforening. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Udstillinger er bedst hvis de bliver set af mange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Udstillinger er bedst hvis de bliver set af mange
Vordingborg - 20. september 2021 kl. 09:47

Omkring 50 fremmødte lyttede med, da den græskfødte kunstner Evi Apostolou og kunstkritiker Inge Schjødt i dialog kommenterede Evi Apostolous udstillede værker. Det skete til weekendens fernisering i Præstø Kunstforening.

- Det gav et fint indtryk af arbejderne og Evis tankerne bag billederne. De farvestærke lærreder hænger flot i det lyse lokale, fortæller formand Henny Jørgensen.

Hun ærgrer sig over, at mange i Præstø ikke ved, at kunstforeningen viser udstillinger med skiftende kunstnere i Bio Bernhards baghus. Flere har aldrig været i rummet.

- Det er ærgerligt. Alle er velkomne til vores udstillinger, fortæller Henny Jørgensen, der håber, at mange vil kigge ind den kommende tid, hvor udstillingen er åben fredage fra klokken 15 til 17 og lørdage fra klokken 11 til 13.

- Udstillinger er bedst, hvis de bliver set af mange, siger Henny Jørgensen.

nili

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk