15. december 2018
Nynne Pagels er kommunist og stiller op til regionsrådsvalget 21. november. I går var hun sammen med åndsfæller i Vordingborg for at lokke vælgere til den dybrøde fløj. Foto: Thøger Raun
Nynne Pagels er kommunist og stiller op til regionsrådsvalget 21. november. I går var hun sammen med åndsfæller i Vordingborg for at lokke vælgere til den dybrøde fløj. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rødt gny over Stentorvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødt gny over Stentorvet
Opdateret 19. oktober 2017 kl. 16:54
Vordingborg KV17 - 16. oktober 2017 kl. 13:54
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Muren faldt i 1989, men kommunismen er stadig aktuel.

Især regionalt, mener en udvalgt skare på fem individer, som mandag slog deres folder omkring Algade og Stentorvet. De var forbi Vordingborg for at samle stemmer til regionsrådsvalget, der kører sideløbende med kommunalvalget.

- Vi er imod grønthøster-besparelserne, som har kørt de seneste mange år på hospitalerne, hvor staten har presset regionerne til at spare to procent årligt. Samtidig vil vi arbejde for større fokus på udkanten med oprettelse af sundhedscentre, som samler læge og tandlægevirksomhed til glæde for borgerne, lyder det fra Nynne Pagels fra Stenlille, som er en af i alt tre kandidater for de to forenede kommunistpartier, som stiller op på samme liste - nemlig »R«.

Hun havde mødt en hel del velvilje fra vordingborgenserne, fortalte hun, til trods for at partinavnet får folk til at løfte øjenbrynet.

- Der er en del, som spørger »eksisterer I endnu?«. Og indrømmet, så har vi ikke været så aktive hidtil, men det skulle vi gerne lave om på nu, forklarer hun.

Der er ingen kommunistiske kandidater i Vordingborg, men støtter, lyder det fra Nynne Pagels.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk