2. marts 2021
Gentofte Volleys spillere, der har vundet grundspillet i VolleyLigaen, jubler over den seneste sejr på hjemmebane i volleyarenaen i Kildeskovshallen.
Gentofte Volleys spillere, der har vundet grundspillet i VolleyLigaen, jubler over den seneste sejr på hjemmebane i volleyarenaen i Kildeskovshallen.
Foto: Cecilie Spendrup Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleyherrer suveræne i grundspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleyherrer suveræne i grundspil

Gentofte Volleys herrer gik ubesejret gennem ligaens grundspil. På vejen tabte de kun to sæt

Villabyerne - 22. februar 2021 kl. 12:16

I den allersidste grundspilskamp vandt Gentofte Volleys herrer 3-1 ude over Nordenskov. Det var der ikke noget usædvanligt ved, for den sejr føjede sig til en ubrudt række af grundspilssejre.

arrow Læs også: Gentoftes Volleys damer er i DM-semifinalen

Og så alligevel. I søndagens kamp tabte det suveræne hold et sæt. Dét er usædvanligt. Dermed fordobledes antallet af tabte sæt til to. Kun Aalborg har også formået at vinde et sæt over Gentofte-holdet.

Gentoftes cheftræner Dan Pawlikowski havde til kampen i det vestjyske valgt at benytte sig af holdets store bredde. Blandt andet for at spare enkelte af nøglespillerne efter et særdeles sammenpresset program i den seneste måneds tid.

Blandt andet startede unge Bertram Rygaard som spilfordeler, og alle 13 Gentofte-spillere kom på banen i løbet af kampen.

Første sæt gik planmæssigt med Gentofte som spilstyrende. 25-15 sætsejr. Nordenskov anvendte kun syv spillere igennem hele kampen. I andet sæt satte jyderne ikke nye spillere på banen trods den dårlige start.

Det skulle dog vise sig at være en klog disposition, for hjemmeholdet kom ind i kampen i andet sæt. Gentofte blev presset og led sit andet sættab i sæsonen. 25-23 til Nordenskov.

I tredje var Gentofte faktisk presset og fik først kontrol over spillet mod sættets slutning. Så gik det til gengæld stærkt. Sætsejr på 25-19, og i fjerde blev det knusende 25-14.

Gentofte er nu klar til DM-kvartfinalerne. Her er modstanderen Aalborg i bedst af tre kampe.

Men allerede på lørdag den 27. februar skal Gentofte-holdet spille landspokalfinale mod Middelfart i Middelfart. jbl

arrow Gentoftes herrer fortsætter sejrsstimen
17. februar 2021 kl. 12:23 Opdateret: kl. 11:42
arrow Gentofte Volley er klar til pokalfinalen
08. februar 2021 kl. 14:37 Opdateret: kl. 14:33
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

KONTAKT OS