27. oktober 2020
Mathias Veltz var absolut manden bag GVI-sejren, idet han scorede samtlige fire mål i sejren på 4-1 over Ledøje-Smørum. Foto: Ole Tradsborg
Mathias Veltz var absolut manden bag GVI-sejren, idet han scorede samtlige fire mål i sejren på 4-1 over Ledøje-Smørum. Foto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Veltz vandt for GVI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Veltz vandt for GVI

GVI sejrede 4-1 over Ledøje-Smørum. Mathias Veltz scorede samtlige fire mål

Villabyerne - 21. september 2020 kl. 14:15
Af Ole Tradsborg

Der var i hvert fald én spiller til forskel, da GVI og Ledøje-Smørum dystede i Nymosen lørdag, hvor det endte med at blive den helt store dag for GVI-angriber Mathias Veltz.

arrow Læs også: Fortsat kun uafgjort til GVI

Han ramte i den grad dagen, og dermed fik han også betalt noget tilbage for nogle afbrændere tidligere på sæsonen.

Lørdag var han i sublim form, og allerede efter fem minutter havde han bragt GVI i front. Dette med en meget flot scoring, hvor han fra kanten af feltet sendte bolden i mål, via overliggeren, og helt oppe i hjørnet.

Gæsterne fik udlignet på noget, der må tilskrives et drop af den tidligere LSF-spiller målmand Mikkel Gram-Jensen.

Heldigvis rystede scoringen ikke GVI alvorligt, selv om cheftræner Søren Fjorting efter kampen indrømmede, at han fra siden tænkte "åh nej, nu ikke igen".

Mathias Veltz kunne heldigvis komme sin træner og holdet hurtigt til undsætning, da han bare fem minutter senere igen bragte GVI på sejrskurs. Og herefter så Veltz sig ikke tilbage.

Med to yderligere mål, det sidste i de døende minutter, var Veltz soleklart Man of the Match. Sidste mål var resultatet af en direkte løbeduel, hvor Veltz var for stærk, for han kom fri af sin oppasser og sendte afslutningsvist bolden i nettet til slutresultatet 4-1.

Supertilfreds cheftræner

Ikke overraskende var cheftræner Søren Fjorting godt tilfreds efter storsejren.

"Jeg er glad for, at vi hævnede en meget dårlig indsats sidst (hvor holdet tabte 0-1 ude mod Herlev, red.) og at vi i dag kommer ud med ild i øjnene. Jeg er glad for, at vi hurtigt kom tilbage på sporet," sagde han og supplerede:

"Mål ændrer jo momentum, og det får vi i dag efter et par resultatmæssige sløje kampe på hjemmebane. Nu er vi tilbage i toppen igen, og det er vigtigt af flere årsager," sluttede han.

Fjorting kunne følgelig ikke undgå at rose sin skarpretter i front, men en anden vigtig spiller, der skulle have ord med på vejen, var midtbanemotoren Gustav Bang.

Ifølge cheftræneren var Bang nemlig i den grad arkitekten bag succesen på midtbanen, hvor mange GVI-bolde blev vundet. Og selv om Bang var halvskadet, nægtede han og hans holdkammerater at lade ham udskifte.

Der venter nu GVI en længere pause fra Nymosen, da næste opgør er ude mod Allerød, hvorefter holdet oversidder en runde. Derefter er det yderligere udekampe mod henholdsvis B1908 og Otterup, inden der den 24. oktober igen kan ses DS-bold i Nymosen.

arrow GVI i ny remis: Skulle jagte sejrens sødme
13. oktober 2020 kl. 14:00 Opdateret: kl. 13:44
arrow GVI fik uafgjort i Allerød
28. september 2020 kl. 17:04 Opdateret: kl. 15:12
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

KONTAKT OS