6. august 2020
Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og i den anledning arrangerer dyrehandel fra Gentofte en kærlighedstur for dig og din bedste firbenede ven.
Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og i den anledning arrangerer dyrehandel fra Gentofte en kærlighedstur for dig og din bedste firbenede ven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valentinsdag: Dyrehandel arrangerer kærlighedstur for vovser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valentinsdag: Dyrehandel arrangerer kærlighedstur for vovser
Opdateret 12. februar 2020 kl. 10:19
Villabyerne - 12. februar 2020 kl. 06:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maxi Zoo Gentofte inviterer søndag 16. februar vanen tro byens hunde på en velgørende kærlighedsgåtur i anledning af Valentinsdag.

På dagen vil der blive samlet ind til udsatte hunde med særlige behov, der har deres daglige gang på Dyrenes Beskyttelses internater.

arrow Læs også: Kulturkalenderen: Nørd Jane Austen og løb som en pige

"Valentinsdag er ofte forbundet med nærvær og kærlighed, men det er ikke alle, der er så heldige at have en særlig person at dele dagen med. Derfor inviterer Maxi Zoo Gentofte byens firbenede og deres ejere til en fælles luftetur i kærlighedens tegn, så alle byens vovser kan være med til at samle ind til de hunde, der har særlig brug for hjælp. Der vil på dagen være afgang fra butikken i Gentofte klokken 11, hvor der også vil være rig mulighed for leg og socialisering med en masse nye hundevenner, når der i samlet flok spadseres ud på en hyggelig kærlighedsgåtur," skriver Maxi Zoo Gentofte i en pressemeddelese.

Støtter hjemløse hunde

Gåturen koster 40 kroner per fremmødte hundesnude, mens Maxi Zoo donerer yderligere 10 kroner, så der i fællesskab bliver doneret 50 kroner til de hjemløse hunde, der har brug for ekstra kærlighed.

"Det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater, der dagligt udfører et heltemodigt arbejde med at hjælpe svigtede hunde med et skræddersyet behandlingsforløb, så de kan komme logrende ind til deres nye familie. Som tak for hjælpen får hver vovse en goodiebag med velsmagende hundeguf og ikke mindst et valentinsbånd, der kan hænges i halsbåndet som et symbol på din og vovsens støtte til de udsatte hunde landet over." skriver Maxi Zoo.

Du kan købe billet til den velgørende Valentinstur i butikken eller købe den på www.maxizoo.dk/valentinstur.

kapp

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

KONTAKT OS