23. september 2021
Aleksander Krejsager (tv.) og Christian Poulsen skaber klassisk herremode, der skal holde i mange år. Foto: Peter Klar
Aleksander Krejsager (tv.) og Christian Poulsen skaber klassisk herremode, der skal holde i mange år. Foto: Peter Klar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungt firma laver tøj med lang levetid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungt firma laver tøj med lang levetid

Aleksander Krejsager og Christian Poulsen, der står bag tøjbrandet Appearance, har ændret deres showroom på Hyldegårdsvej til butik

Villabyerne - 01. juli 2021 kl. 10:03
Af Peter Klar

'APPEARANCE' står der med store bogstaver på facaden af Hyldegårdsvej 34. Her har forretningspartnerne Christian Poulsen og Aleksander Krejsager taget et nyt skridt i deres fælles projekt i modeindustrien. Og byen har fået en ny forretning.

arrow Læs også: Ny snedker i Skovshoved: Stefan hacker dit køkken

"Hidtil har Appearance kun været tilgængeligt via vores webshop, men da vi har oplevet en større efterspørgsel fra lokalområdet, har vi valgt at ændre vores showroom til en egentlig butik, hvor folk kan komme forbi og prøve og købe vores tøj," siger Aleksander Krejsager.

Tempoet ud af herremoden

Og Appearance handler om meget mere end blot udseende og fremtræden, for Aleksander og Christian rider bevidst ikke med på modeindustriens uskrevne lov om flest mulige kollektioner med nye styles i løbet af året.

"Vi har i stedet en kompromisløs tilgang til valg af de bedste materialer med fokus på pasform i et tidløst design. Vores mål er at skabe langtidsholdbare klassikere, der overlever diverse trends og sikrer, at garderoben er udgjort af kun de mest nødvendige produkter," siger Christian Poulsen.

Én garderobe til mange år

Hos Appearance må du kigge langt efter neon, blomster, fartstriber og aparte snit. Det vildeste er mælkedrengestrib i bæk og bølge.

Til gengæld får du klassisk casual herremode, der kan gøres formelt efter behov. I dæmpede farver, der ikke går af mode ved næste månedsskifte.

"Vi tror på idéen med at have én garderobe, som til gengæld holder i mange år," siger Aleksander.

Den tankegang havde de også til fælles som yngre. Aleksander og Christian er vokset op sammen i byen og har begge gået på Ordrup Gymnasium.

Før de gik ind i modebranchen, arbejdede Christian med design og produktion af møbler, mens Aleksander beskæftigede sig med jura.

"Da vi var yngre, gik vi meget op i, hvordan man kunne opbygge en langtidsholdbar garderobe af klassikere, så det er vores gamle passion, vi nu har gjort til en virksomhed. Vi startede i 2017 med to skjorter - en hvid og en blåstribet. Det har vi arbejdet videre på. Vi tager udgangspunkt i de helt klassiske styles, som indgår i en herregarderobe - casual og mere formelle skjorter, pullovers, poloshirts, jakker. Vi har udviklet vores egne stofkvaliteter, og vi nørder med detaljerne, der skal være i orden," siger Christian.

Det giver loyale kunder

Det betyder blandt andet konsekvent brug af perlemorsknapper, ekstra fine bomuldskvaliteter af lange fibre, ekstra fin merinould og særlige eftervaske, så tøjet ikke krymper.

"Vi brugte et års tid på at finde de rette tekstil- og tøjfabrikker i Portugal. Vi har helt bevidst valgt kun at samarbejde med de bedste fabrikker i Europa, som opfylder tidens strengeste standarder, dvs. certificeringer som GOTS, Oeko-Tex 100, REACH og Better Cotton Initiative. Det er man efter vores mening nødt til i dag i den her branche. Men bæredygtighed handler ikke kun om produktionen, det handler også om holdbarhed. Det tøj, du køber hos os, skal være lige så anvendeligt om 10 år, og ideelt set kan det gå i arv. Folk får brug for mindre tøj end før, men det giver loyale kunder," siger Aleksander.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

KONTAKT OS