12. juli 2020
Politiet mener, at der kan være en sammenhæng mellem de påsatte brande.
Politiet mener, at der kan være en sammenhæng mellem de påsatte brande.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge drenge set i forbindelse med påsatte brande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge drenge set i forbindelse med påsatte brande

På mindre end et døgn har Nordsjællands Politi fået tre anmeldelser om påsatte brande i Charlottenlund og Gentofte

Villabyerne - 29. maj 2020 kl. 11:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 14.52 torsdag eftermiddag indløb der anmeldelse til Nordsjællands Politi om, at der var brand i det nedlukkede Danmarks Akvarium på Kavalergården i Gentofte. Fem eller seks personer var set på stedet kort forinden, og der var mistanke til, at disse havde brudt ind i bygningen. Patruljer kørte til stedet, hvor de skaffede sig adgang til bygningen og fik stoppet branden, inden den udviklede sig.

Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at branden er startet ved antændelse af nogle bildæk på stedet, og at der formentlig er tale om brandstiftelse.

Brand på Smakkegårdsvej

Klokken 03.55 natten til fredag blev det anmeldt, at der var brand i noget flamingo på paller foran et murværk på Smakkegårdsvej. Patruljer kørte til stedet, hvor de hurtigt fik slukket branden. Det formodes, at branden var påsat, idet en person i grå hættetrøje blev set forlade stedet kort før, at branden opstod.

Fredag morgen var den gal igen. klokken 05.32 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en avisholder på Charlottenlund Stationsplads. På stedet blev nogle unge drenge set forud for branden. En patrulje kørte til stedet, hvor branden blev slukket.

Også denne brand formodes at være blevet påsat, og Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at de tre hændelser er relateret til hinanden./steff

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

KONTAKT OS