6. august 2020
Blå blink foto Rigspolitiet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OPDATERET: Ung kvinde måske udsat for vold og røveri ved Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPDATERET: Ung kvinde måske udsat for vold og røveri ved Bakken

Den sigtede mand blev løsladt af retten, da han blev fremstillet i grundlovsforhør. Dommeren mente ikke, der var en tilstrækkeligt begrundet mistanke for, at han havde begået røveriet

Opdateret 10. juli 2020 kl. 13:56
Villabyerne - 10. juli 2020 kl. 11:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 17-årig kvinde fra Frederiksberg blev torsdag aften angiveligt udsat for vold og røveri efter et besøg på Dyrehavsbakken i Klampenborg.

Klokken 20.46 indløb anmeldelsen til Nordsjællands Politi om, at den 17-årige kvinde mellem klokken 19.50 og 20.10 var blevet udsat for røveri og vold af en 25-årig mand fra København, som hun kendte perifert.

Den 25-årig mand havde henvendt sig til kvinden på Bakken og bedt hende følge med ham til Nisseskoven tæt på.

Her havde den 25-årige angiveligt frarøvet kvinden hendes telefon og i den forbindelse sparket hende i maven. Da hun prøvede at få sin telefon igen, havde han slået hende med knytnæve i ansigtet, hvorefter han forlod stedet, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 25-årige mand blev efterfølgende fundet på en adresse i København, hvor han blev anholdt og sigtet for røveriet. Han blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby fredag klokken 11, hvor han nægtede sig skyldig.

Dommeren fandt ikke, at der var en tilstrækkeligt begrundet mistanke om, at manden havde begået røveriet, så manden blev løsladt. Anklagemyndigheden har taget forbehold for at kære til landsretten, og sigtelsen for røveri er opretholdt. jbl

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

KONTAKT OS