11. april 2021
22-årige Aria John Sadigh fra Hellerup har startet virksomheden MyLoca Foods.
22-årige Aria John Sadigh fra Hellerup har startet virksomheden MyLoca Foods.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung iværksætter leverer sundt og hjemmebagt brød til døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung iværksætter leverer sundt og hjemmebagt brød til døren
Villabyerne - 08. marts 2021 kl. 07:37
Af Joachim Christensen

ketodiæt I USA og Storbritannien er det især hårdt pumpede og veltrænede mænd, der spiser efter keto-diæten. 22-årige Aria John Sadigh fra Hellerup har dog særligt kvinder som kunder, når han sælger hjemmelavede brød, kiks og barer med et lavt antal kulhydrater i sin start-up virksomhed MyLoca Foods.

"Andre steder er typisk meget hakkede fitness-typer, men i Danmark er det især kvinder. Kvinder er nok mere tilbøjelig til at prøve diæter af, og så handler det måske om, at man vil holde et mere stabilt blodsukker- og energiniveau," siger den unge iværksætter.

Han har iransk baggrund, er født i Danmark, har gået på Øregård Gymnasium, været en del af Gentofte Kommunes masterclass-programmer og læser nu på CBS.

Hans mor er selvstændig designer og skrædder på Baunegårdsvej i Gentofte, så at have egen virksomhed har altid været et mål.

Keto-diæten, der er en ekstrem variant af kendte diæter med få kulhydrater og mere fedt, har han selv været på siden gymnasietiden, og siden har han brugt månedsvis på at finpudse opskrifter, så hans hjemmebagte brød, der består af en frø- og nøddeblanding, både "ligner rugbrød, smager som rugbrød og opfører sig som rugbrød."

Produkterne kan købes online, og de leveres til døren.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS