24. november 2020
Til næste år kan du opleve Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard i Cirkusrevyen. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Til næste år kan du opleve Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard i Cirkusrevyen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ulf og de andre er klar til 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulf og de andre er klar til 2021

Holdet til næste års Cirkusrevy er klar - nemlig Ulf og alle de andre

Villabyerne - 19. november 2020 kl. 06:05

Så er holdet til Cirkusrevyen 2021 klar.

arrow Læs også: 80 år: Ulf Pilgaard savner revyen

"Cirkusrevyen blev i 2020 aflyst for første gang nogensinde som følge af coronapandemien, men i 2021 vender Cirkusrevyen stærkt tilbage," skriver Cirkusrevyen i en pressemeddelelse.

15. november fyldte Ulf Pilgaard 80 år, og i anledning af den runde dag, kan Cirkusrevyen fortælle, at der arbejdes på en række løsninger, så pu­­blikum atter kan opleve Ulf Pilgaard og revyen til næste år.

"Fortsætter de gældende restriktioner, kan Cirkusrevyen 2021 blive til virkelighed på en sikker måde for både gæster og medarbejdere, så alle trygt kan gå i teltet," fortæller direktør Torben 'Træsko' Pedersen og fortsætter:

"Vi kigger naturligvis på, hvordan vi for eksempel kan spille for et mindre antal gæster, som kravene er nu samt en række andre løsninger, så vi kan leve op til de restriktioner, der måtte gælde til sommer. Alle kan derfor godt glæde sig, Cirkusrevyen 2021 er på vej - og hermed også et ret godt forsalg til årets julegave, hvis jeg selv skal sige det," siger Torben 'Træsko' Pedersen, der forventer, at man i foråret vil kunne fortælle mere om, hvordan revyen kommer til at spille, når man kender de gældende retningslinjer på kulturområdet for sommeren.

Hele holdet

Det seksstjernede hold bestående af Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard går fra 1. maj 2021 på scenen i teltet.

For nylig mødtes holdet for allerførste gang, og instruktør Lisbet Dahl ser frem til en sommer, hvor de mange forventningsfulde gæster endelig kan opleve revyen igen.

"Efter en lang sommer uden revy glæder jeg mig til, at vi næste år kan mødes igen. Vi har alle på holdet savnet at se gæsterne i teltet hele sommeren, og selvom kulturlivet som alle andre har været hårdt ramt under coronapandemien, er teatre og kulturinstitutioner heldigvis åbne nu, og derfor er jeg virkelig glad for, at vi kan glæde os til endnu en dejlig revysæson på Bakken," siger instruktør Lisbet Dahl.

Der er i øjeblikket solgt over 100.000 billetter til Cirkusrevyen 2021, der altså spiller fra 1. maj i teltet på Bakken.

Jk

arrow Cirkusrevyen aflyser hele 2020-revyen
25. maj 2020 kl. 11:17 Opdateret: kl. 11:16
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

KONTAKT OS