21. oktober 2021
GVI gik omkuld i Karlslunde, der sejrede 3-0 og slutter som suveræn vinder i rækken. Herlevs samtidige sejr gør, at oprykning ikke længere kan nås for GVI. Arkivfoto: Ole Tradsborg
GVI gik omkuld i Karlslunde, der sejrede 3-0 og slutter som suveræn vinder i rækken. Herlevs samtidige sejr gør, at oprykning ikke længere kan nås for GVI. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topholdet var for stærke: Nu er oprykning ude af billedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet var for stærke: Nu er oprykning ude af billedet

Med nederlag mod Karlslunde og Herlevs samtidige sejr er oprykning til 2. division ikke længere et muligt scenarie for GVI, der nu ikke har mere at spille for i holdets to sidste kampe

Villabyerne - 21. juni 2021 kl. 15:48
Af Ole Tradsborg

GVI skulle lørdag på en svær opgave i Karlslunde, hvor rækkens suveræne tophold ventede. Og selv om hjemmeholdet stort set var rykket op inden kampen, satte de en tyk streg under netop det: Mission Oprykning.

arrow Læs også: Chanceorgie da GVI tabte til Ishøj

GVI blev nemlig udklasseret 3-0 efter en kamp, hvor der ikke berettes om næveværdige GVI-tilbud. Første halvleg var en lige affære, lige indtil et glimrende langskud efter 35 minutter gjorde det til 1-0.

Den vanvittige varme, kampen blev spillet i, kan ikke have gjort det nemmere for nogle af holdene, men hvor altså divisionsoprykning som gulerod blev udslagsgivende for hjemmeholdet, der glippede netop dette sidste år, hvor en sidste og afgørende kamp blev tabt mod AB Tårnby.

To yderligere mål i anden halvleg afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel og dermed sejr på 3-0.

At oprykning nu desværre er umuliggjort for GVI, skyldes også, at Herlev IF ikke længere kan indhentes på andenpladsen.

Bulletinerne fra Herlev beskriver dog igen et vanvittig heldigt Herlev-mandskab, der var i slem modvind hjemme mod Rishøj, der kampen igennem vadede i chancer - og som også brændte straffe. Herlev vandt dog 2-0.

Den kampbeskrivelse ligner til fulde en tidligere Herlev-kamp, hvor Frederikssund for få uger siden var lige så altdominerende, men hvor Herlev vandt. Og sådan er fodbold jo også.

GVI kan selvfølgelig ikke bruge ord som uheld, fordi held kun er en del af en vundet fodboldkamp, men i Herlev må man alligevel sende gode tanker i retning af en fodboldgud, der har begunstiget dem heldet i de to nævnte opgør.

GVI både kan og skal alene rette fokus på egne evner, og her må de alt i alt være godt tilfreds i GVI-lejren, hvor blandt andet en række på 13 kampe uden nederlag står tilbage som bevis på en flot stime, hvor ord som oprykning pludselig meldte sig.

Desværre udebliver nu det håbede oprykningsdrama, og de to sidste kampe kan ikke bruges til noget som helst, andet end at hanke op i sig selv og klappe hinanden på skulderen over en i perioder flot forårssæson, hvor marginalerne desværre ikke var på holdets side til sidst.

De sidste GVI-opgaver er derfor onsdag aften ude mod Køge Nord, hvorefter sæsonen sluttes lørdag hjemme i Nymosen, når Ishøj bliver sidste modstander.

arrow Anfører takkede af efter mange års tro tjeneste
28. juni 2021 kl. 17:29 Opdateret: kl. 17:28
arrow GVI blev blæst halvt omkuld af Frederikssund
15. juni 2021 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:45
arrow GVI fortsætter den opadgående kurve - og kan skimte oprykning
08. juni 2021 kl. 14:07 Opdateret: kl. 14:07
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

KONTAKT OS