11. april 2021
Der var lange køer til at blive testet ved Byens Hus i Hellerup i sidste uge. Region Hovedstaden peger på, at der stadig er ledig kapacitet særligt i Gentoftehallen, hvor der tilbydes en kviktest.
Der var lange køer til at blive testet ved Byens Hus i Hellerup i sidste uge. Region Hovedstaden peger på, at der stadig er ledig kapacitet særligt i Gentoftehallen, hvor der tilbydes en kviktest.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Timelang kø til test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Timelang kø til test
Opdateret 09. marts 2021 kl. 09:57
Villabyerne - 09. marts 2021 kl. 09:39
Af Joachim Christensen

Med lave temperaturer og solen på vej ned var det en kold fornøjelse at stå i kø til at blive testet i Byens Hus i Hellerup i sidste uge. Flere dage omkring sædvanlig fyraftenstid strakte køen sig nemlig hele vejen på tværs af den gamle skolegård. Ventetid på godt en time, blev der meldt om på facebook, og det samme konstaterede Villabyerne selv.

arrow Læs også: Ny ændring hos lokalt testcenter

Det vil for mange nok være en afskrækkende faktor i forhold til anbefalingen om at lade sig teste ugentligt, men på andre tidspunkter af døgnet forløber processen dog mere glat, og ifølge Region Hovedstadens Akutberedskab, der står bag testmulighederne i Byens Hus og Gentoftehallen, så er der tilstrækkelig med ledig kapacitet.

"Det er naturligvis beklageligt, hvis der har været lang ventetid, men der er stadig stor ledig testkapacitet i regionen. I Gentofte kan borgerne blive testet to steder i øjeblikket. Der er et fast sted med hurtigtest i Gentoftehallen, som har åbent alle dage fra 8-20, og her er ledig kapacitet. I søndags blev der testet ca. halvdelen af den ledige kapacitet," skriver kommunikationskonsulent i akutberedskabet Anette Fly Haastrup, der understreger, at der ikke er planer for at udvide kapaciteten yderligere.

I denne uge er testcentret i Byens Hus i Hellerup åbent fra klokken 8.00 til 13.45.

arrow Skandaleramt lægehus granskes af regionen
10. marts 2021 kl. 06:54 Opdateret: kl. 13:50
arrow Testcenter indfører tidsbestilling
09. marts 2021 kl. 13:41 Opdateret: kl. 13:41
arrow Testcenter lukker og åbner nyt sted
26. februar 2021 kl. 10:48 Opdateret: kl. 11:06
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS