18. september 2021
Politiafspærring
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tæt på at gå galt: Renovationsarbejder næsten ramt af utålmodig bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tæt på at gå galt: Renovationsarbejder næsten ramt af utålmodig bilist
Villabyerne - 04. august 2021 kl. 12:14

En 53-årig mandlig bilist fra Charlottenlund er sigtet for at have forvoldt fare for et andet menneskes liv eller førlighed.

arrow Læs også: Uheld i rundkørsel: 64-årig overtrådte sin vigepligt

Episoden skete tirsdag formiddag på Morescovej. Klokken 09.51 anmeldte en renovationsarbejder, at han netop havde været tæt på at blive påkørt af en personbil, og at næsten-påkørslen ifølge anmelderen skyldtes en bevidst handling af manden bag rattet i personbilen.

Renovationsarbejderen og hans kollega havde ifølge deres forklaring parkeret deres skraldebil midt på Morescosvej i forbindelse med tømning af nogle skraldespande, således at andre køretøjer ikke kunne passere skraldebilen.

Den 53-årige mandlige bilist, der ventede på Morescosvej, dyttede af renovationsarbejderne, fordi hans bil ikke kunne passere skraldebilen.

Renovationsarbejderen henvendte sig til føreren og forklarede ham, at de var nødt til at parkere deres skraldebil sådan, fordi passerende biler ellers havde tendens til at få ridser i lakken, når de kørte forbi.

Kort efter blev skraldebilen flyttet, og den ventende bilist kørte dernæst ifølge anmelderen aggressivt imod ham for først i sidste øjeblik at undvige ham. Det fik anmelderen til at løbe op til personbilen og daske på ruden, hvorefter bilisten steg ud af sin bil. Efterfølgende skete der en meningsudveksling imellem de to parter, inden bilisten kørte fra stedet, oplyser Nordsjællands Politi.

En patrulje blev sendt til stedet for at foretage afhøring af anmelderen, hans kollega samt to vidner til episoden, og Nordsjællands Politi kunne på baggrund af et foto af bilen senere på dagen ringe til den formodede fører af bilen, en 53-årig mand fra Charlottenlund, og sigte ham for at have forvoldt fare for liv eller førlighed.

Den 53-årige mente ikke at have kørt aggressivt forbi renovationsmedarbejderen. jbl

arrow Mand fra Lyngby mistænkes for serieovergreb mod unge piger
04. august 2021 kl. 10:11 Opdateret: kl. 11:27
arrow Vanvidskørsel på to hjul
03. august 2021 kl. 10:10 Opdateret: kl. 10:11
arrow Al trafik spærret: Træ væltet - flere til stor fare
29. juli 2021 kl. 19:47 Opdateret: kl. 19:47
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

KONTAKT OS