26. september 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes ved sommerens lokale fodboldskoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes ved sommerens lokale fodboldskoler
Villabyerne - 25. juli 2021 kl. 10:42
Af Af Ole Tradsborg

Som vanligt - fristes man til at skrive - har sommerens fodboldskoler rundt om i kommunens klubber været en bragende succes. Og den har nok ikke været mindre henset til Danmarks store EM-succes henover juni og juli måned.

Der var således stor travlhed og boldglæde forrige uge i Nymosen, hvor GVI holdt sin fodboldskole.

Også i HIK har man haft mange børn og unge på banerne, selv om det er sommerferie. således havde HIK i uge 26 rekordmange tilmeldinger, og desværre heller ikke plads nok til alle.

Heldigvis har klubben endnu en fodboldskole klar i uge 31, hvor der stadig er nogle få pladser tilbage. Det er fra aldersgruppen 2007-2015.

Har man lyst til at være med på en sjov foldbolduge i slutningen af sommerferien, så skal man skynde sig at tilmelde sig på HIKs hjemmeside.

Der er nemlig ikke noget bedre end at mødes med nogle, der brænder for det samme som én selv. Særligt når man kan lave det man elsker allermest - mens man ovenikøbet bliver bedre til det, lyder de tillokkende gloser fra HIK om klubbens populære fodboldskole år efter år, hvor børn og unge får endnu flere fodboldfærdigheder og et endnu stærkere fællesskab.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

KONTAKT OS