15. april 2021
Den Danske Strygekvartet, der består af Frederik Øland, Rune Tonsgaard Sørensen, Asbjørn Nørgaard og Fredrik Schøyen Sjölin, kan opleves på Bellevue Teatrets scene 8. maj. Pressefoto
Den Danske Strygekvartet, der består af Frederik Øland, Rune Tonsgaard Sørensen, Asbjørn Nørgaard og Fredrik Schøyen Sjölin, kan opleves på Bellevue Teatrets scene 8. maj. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strygende genåbning af Bellevue Teatret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strygende genåbning af Bellevue Teatret

Den Danske Strygekvartet byder 8. maj på en rejse gennem 100 års dansemusik

Villabyerne - 06. april 2021 kl. 10:41

Bellevue Teatret bryder den 8. maj den spænding, der er bygget op siden julen, når dørene åbnes til en koncert med Den Danske Strygekvartet.

arrow Læs også: En mærkelig tid: Stjerner bukker for tomt teater efter premiere

Den Danske Strygekvartet består af fire musikere: Frederik Øland og Rune Tonsgaard Sørensen spiller begge violin, mens de øvrige tonelejer pyntes af Asbjørn Nørgaards bratsch og Fredrik Schøyen Sjölins cello.

I deres seneste udgivelse, 'Prism III', blander Den Danske Strygekvartet stykker fra Beethoven, Bartok og Bach på en måde, der fjerner genreopdelingen mellem de forskellige stykker og lader dem flyde naturligt sammen.

På Bellevue Teatrets scene byder kvartetten på en rejse gennem hundrede års dansemusik i syv mindre satser og Schuberts Kvartet i G-dur, D.887, som er et af de legendariske værker i kammermusikverdenen.

"Men musikken er til gengæld også noget af det største, man kan få fingrene i, og derfor er vi stolte af at kunne præsentere den Danske Strygekvartet med genåbningskoncerten til maj," lyder det fra direktør Pia Jette Hansen i en pressemeddelelse fra Bellevue Teatret.

arrow Teater-nedlukning: Det er simpelthen så sørgeligt
09. december 2020 kl. 08:04 Opdateret: kl. 15:45
arrow Røverdrømme går i opfyldelse på Bellevue
20. november 2020 kl. 07:40 Opdateret: kl. 16:15
arrow Thure, Sonja og Alban har gang i en mindre teaterrevolution
28. oktober 2020 kl. 17:10 Opdateret: kl. 11:07
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

KONTAKT OS