29. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop tyven: Tænd for lyset og hils på folk på din vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop tyven: Tænd for lyset og hils på folk på din vej

Nordsjællands Politi kommer her med to gode råd mod indbrud.

Villabyerne - 18. oktober 2020 kl. 11:40

Nordsjællands Politi opfordrer borgerne til at sikre deres bolig mod indbrud nu, hvor den mørke tid så småt er begyndt. Et af rådene er at sørge for, at der er lys både i og omkring boligen.

"Et mørkt hus signalerer "ingen hjemme". Derfor er det en god idé at anskaffe sig nogle tænd-og-sluk-ure, så der automatisk bliver tændt og slukket lys i forskellige dele af boligen, selvom man ikke er hjemme," siger vicepolitiinspektør Brian Stybe Grayston fra forebyggelsescentret i Nordsjællands Politi.

Godt naboskab er også vigtigt for at undgå indbrud. Naboer, som holder øje med hinandens huse og eventuelt lægger en skraldepose i naboens skraldespand eller parkerer ved de huse, hvor der ikke er nogen hjemme, er med til at få flere huse på vejen til at se beboede ud. Og så skal man hilse på dem, som man ser i sit nabolag.

"Når man hilser, viser man også en eventuel tyv, at vedkommende er blevet set, og det kan få tyven til at opgive sit forehavende. Og så er det vigtigt, at man ringer til os, hvis man ser et indbrud, der er i gang eller opdager nogen i nabolaget, som opfører sig mistænkeligt, siger Brian Stybe Grayston.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

KONTAKT OS