6. juli 2020
Nathalie Koch Rohde i aktion for SIF ved den sidste holdkamp i grundspillet, hvor SIF tabte til Vendsyssel. Arkivfoto: Ole Tradsborg
Nathalie Koch Rohde i aktion for SIF ved den sidste holdkamp i grundspillet, hvor SIF tabte til Vendsyssel. Arkivfoto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovshoved takker ja til Final 4-stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovshoved takker ja til Final 4-stævne

Inden corona-epidimien ramte Danmark, blev de sidste kampe i Badmintonligaen spillet, og SIF havnede som bekendt lige præcis uden for det fine selskab. Men et afbud fra Vendsyssel og Greve skovseren i medaljeslutspillet

Villabyerne - 27. maj 2020 kl. 14:09
Af Ole Tradsborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Også i badmintonverdenen har coronaen sat sine spor. I april måned skulle Final 4-spillet, hvor de fire øverst placerede klubber i Danmark var endt, have afgjort guld, sølv og bronze mellem sig.

Turneringen blev selvfølgelig udsat, men den er nu sat til at blive afviklet i dagene 19. og 20. juni i Brøndbyhallen. Dog ikke med de klubber, der havde kvalificeret sig.

At SIF derfor nu alligevel kan se frem til at spille om ædelt metal, skyldes nemlig, at Vendsyssel og Greve, der sluttede som nummer et og to i ligaens grundspil, har meldt fra til det kommende slutspil. I stedet bliver Skovshoved og Værløse tilbudt at indtræde i Final 4.

Det fortalte direktøren i Badminton Danmark, Bo Jensen, til TV2 Sport, hvor det mandag blev bekræftet, at invitationerne nu er gået videre til Skovshoved og Værløse, der henholdsvis sluttede som nummer fem og seks i ligaens grundspil.

SIF takker ja

I Skovshoved anerkender man, at Vendsyssel og Greve ikke vil deltage, men har selv besluttet at bakke op om Badminton Danmarks beslutning, da man er sikker på, at Badminton Danmark har forberedt sig grundigt på at kunne afvikle Final 4 på betryggende vis.

Fra SIF-lejren lyder følgende fra klubbens Facebook-side:

"Vi havde naturligvis helst set, at Final 4 kunne være afviklet med de fire klubber, som havde kvalificeret sig. Vi synes, at det er synd for de involverede i de to klubber, der har meldt afbud, men vi har respekt for deres beslutninger. Vi synes samtidig, at det ville være ærgerligt for de to andre klubber og dansk badminton som helhed, hvis FInal 4 ikke bliver afviklet. Derfor har vi valgt at takke ja til invitationen," lyder det afsluttende fra SIF, der håber, at klubben dermed kan være med til at skabe en god oplevelse i en svær tid.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

KONTAKT OS