13. juni 2021
For Michael Madsen er en flot karriere som spiller og cheftræner, bl.a. i AB og senest i Brønshøj, nu suppleret med titlen som assistenttræner i Skovshoved. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

For Michael Madsen er en flot karriere som spiller og cheftræner, bl.a. i AB og senest i Brønshøj, nu suppleret med titlen som assistenttræner i Skovshoved. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovshoved får tidligere Serie A-profil som assistent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovshoved får tidligere Serie A-profil som assistent

Ny assistenttræner til klubben, hvor også spillertruppen er ved at blive trimmet til forårets komme. Indtil videre har klubben officielt kun sagt farvel til topscorer Dino Karjasevic

Opdateret 13. januar 2021 kl. 14:29
Villabyerne - 13. januar 2021 kl. 13:43
Af Ole Tradsborg

Skovshoved kan lidt stakåndet se tilbage på et 2020, hvor man netop reddede sig en ny sæson i første halvår, hvorefter holdet i den nuværende 2020/2021-sæson lagde rigtigt fint fra land, men desværre sluttede rigtig skidt af. Derfor er det store mål for klubben nok en gang overlevelse.

arrow Læs også: Endelig kom den: Vital sejr til skovserne

Tiltroen til cheftræner Claus Larsen er dog intakt, og han får endda optimeret trænerstaben omkring sig.

Det sker i skikkelse af Michael Madsen, der får rollen som assistenttræner. Michael Madsen har udover en flot spillerkarriere også et flot træner-CV som cheftræner for AB og senest Brønshøj.

"Michael er en super person med en vindermentalitet, som ikke er set andre steder. Noget, vi glæder os til at mærke," lyder det i en udtalelse fra klubben.

Også spillertilgang

Angående nyt på spillersiden arbejder klubben også der på at forstærke sig. Der er dog endnu intet officielt endnu, og det kommer der ikke, før klubben har spillercertifikaterne på plads, lyder det fra fodboldformanden Jakob Grandahl i SIF, der dog er klar inden for nær fremtid til at præsentere de enkelte spillere, som trækker den blå trøje over hovedet.

Her skulle angiveligt en tidligere SIF'er tilsyneladende også spøge i kulissen.

SIF-truppen er så småt i gang med de første indledende træningspas, og inden længe vil også de første træningskampe kunne spilles.

arrow SIF tabte til bundrivaler
23. marts 2021 kl. 14:53 Opdateret: kl. 11:40
arrow Se fotos: HIK sejrede i lokalderby
15. marts 2021 kl. 11:47 Opdateret: kl. 11:45
arrow Skovserne har holdet klar til foråret
09. marts 2021 kl. 18:27 Opdateret: kl. 16:09
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

KONTAKT OS