19. oktober 2021
Mutu Raza (nr. 9 th.)  havde Skovshoveds største chance, da han midt i første halvleg fik afsluttet tæt under mål. Han fik også passeret B1908-keeperen, men bolden blev akkurat clearet på stregen af en forsvarsspiller. Foto: Ole Tradsborg
Mutu Raza (nr. 9 th.) havde Skovshoveds største chance, da han midt i første halvleg fik afsluttet tæt under mål. Han fik også passeret B1908-keeperen, men bolden blev akkurat clearet på stregen af en forsvarsspiller. Foto: Ole Tradsborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovserne snublede for anden hjemmekamp i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovserne snublede for anden hjemmekamp i træk

Nyt SIF-nederlag giver anledning til bekymring. For idéerne mangler, både kreativt og offensivt. Og derfor tabte Skovshoved lørdag hjemme med 0-2 mod anderledes veloplagte B1908

Villabyerne - 20. september 2021 kl. 14:02
Af Ole Tradsborg

Skovshoved virkede længe til at være inde i en god og stabil fase, men forrige uges nederlag - og nu også i lørdagens kamp - giver et helt andet billede på truppens forfatning.

For set fra sidelinjen ser holdet ud til at mangle gejst og tro på tingene. Der mangler en kreatør til at binde kæderne sammen, for der er ikke meget, der lykkes offensivt - og så vinder man ingen kampe.

Skovsernes absolut største kreative es, Gustav Therkildsen, er desværre - set med SIF-øjne - på en længere udlandsrejse, og han er derfor tabt for skovserne resten af året og meldes først tilbage i den blå bluse til foråret.

I lørdagens kamp mod amarkanske B1908 var det derfor også hurtigt tydeligt, hvilket hold, der var i bedst balance.

Det var gæsterne, og de kom derfor også foran med 1-0 efter et hjørnespark, hvor det dog var svært at se, hvad der fik bolden det sidste stykke over stregen - og af hvem.

I sidste ende var det gæsternes anfører David Chernet, der blev krediteret målet.

Og minuttet efter kunne det være blevet 2-0 til B1908, da det på en hurtig omstilling pludselig blev en 1-mod-1-situation, men Skovshoved-keeperen Victor Smedsrud dykkede heroisk ned og nuppede bolden og gjorde derved noget af skaden god i forhold til den manglende reaktion ved 0-1-målet.

Som halvlegen skred frem, arbejdede Skovshoved sig langsomt mere ind i kampen, men B1908's stærke forsvar skærmede godt af for SIF'ernes offensiv og holdt stort set hjemmeholdet fra farlige chancer.

En enkelt blev det dog til midt i halvlegen, hvor en forsvarsspiller på stregen reddede til hjørne på Mutu Razas energiske afslutning efter en pludseligt opsptået chance.

Desværre havde de gæstende 'ottere' flere muligheder resten af halvlegen end Skovshoved, men det blev ikke til flere mål de første 45 minutter.

Meget spil, ingen mål

Efter pausen fortsatte det i samme rille, selv om skovserne kom godt ud efter pausen. Skovshoveds største chance til en udligning havde den tidligere B 1908-spiller Seejou King, da han headede et indlæg fra venstre over mål.

I takt med, at skovserne havde svært ved at komme frem til farlige afslutninger, blev holdets spil mere og mere forceret, og det var derfor nemt for gæsternes defensiv at trevle angrebene op.

Skovshoved var meget på bolden, dog uden at blive rigtig farlige. Det var gæsterne til gengæld på omstillinger, og med fem minutter tilbage gjorde de det til slutresultatet 0-2. Det skete på lidt af en perle, hvor gæsternes Axel Uzan elegant løftede bolden i en bue over målmanden Victor Smedsrud.

Skovshoved skal næste uge en tur til Amager, hvor Tårnby FF byder op til dans. Tårnby-mandskabet er placeret som nummer to i rækken.

Næste hjemmekamp er den 2. oktober, hvor Ringsted er modstanderen.

Rejser du til udlandet i år?
 

KONTAKT OS