17. maj 2021
Gentofte Volleys damehold kæmpede til det sidste i den anden DM-finalekamp af op til fem, men trods gejst og godt humør trak modstanderne fra Holte det længste strå og vandt 3-2.
gallery icon

Se billedserie

Gentofte Volleys damehold kæmpede til det sidste i den anden DM-finalekamp af op til fem, men trods gejst og godt humør trak modstanderne fra Holte det længste strå og vandt 3-2.
Foto: Flemming Patulski Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så tæt på: 3-2 nederlag i tæt DM-finalekamp nr. 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så tæt på: 3-2 nederlag i tæt DM-finalekamp nr. 2

Holte vandt med mindst mulig margen over Gentofte Volleys damer i volleyarenaen i Kildeskovshallen

Villabyerne - 12. april 2021 kl. 17:56

Gentofte var i forventet og dermed stærkeste opstilling, mens Holte havde fået Mikala Mogensen skadet. Hun blev lige inden kampen hyldet som Årets Spiller i ligaen. Flere andre fra Holte var at finde på Årets Hold, mens der ingen var fra Gentofte.

arrow Læs også: Perfekt start på DM-finaleserien for Gentofte Volleys herrer

Første sæt startede jævnbyrdigt. Fra 9-10 til Holte fik Gentofte problemer med at vinde sine angreb. Cheftræner Coley Pawlikowski tog time-out ved stillingen 15-13 til Holte. Herefter vandt kvinderne tre angreb i træk. Amalie Jørgensen stik på midten, Charlene Manuella Johnsen back spike og Nanna Kunde hårdt på kanten. Gentoftes rigt varierede angrebsspil var i gang.

Det blev 17-15 og 21-17 til Gentofte. Og Gentofte vandt første sæt 25-22.

Begge hold startede med samme spillere i andet sæt. Der blev i det hele taget ikke skiftet meget ud på nogle af holdene i kampen. Holte spillede fra starten af andet sæt et meget flot forsvar, som i perioder skabte frustrationer for de ellers godt angribende Gentofte-spillere. Holte kom foran 13-9 og 19-15 og holdt føringen sættet igennem. 25-20 til Holte.

I tredje sæt styrede udeholdet begivenhederne fra først til sidst. Gentofte fortsatte med at have svært ved at vinde sine angreb. Efter nederlag 16-25 i tredje var der ikke mange, som levnede Gentofte-holdet mange chancer for at komme ind i kampen igen.

Men de flot fightende Gentofte-spillere ville vise, at de fortsat var inde i kampen. Nu vandt holdet angreb på stribe. Det blev en opvisning i godt angrebsspil, som rystede Holte, der faldt lidt fra hinanden.

Gentofte kunne rykke fra 11-7 føring til 18-10 og 21-13. Med to forrygende centerangreb i streg af Amalie Jørgensen gik Gentofte fra 22-13 til 24-13. Gentofte vandt sættet 25-15.

I femte sæt kom Gentofte ikke godt i gang. Det gav Holte et overtag, og ved sidebytte førte Holte 8-3. Kampens mest fantastiske bold kom ved stillingen 8-4 til Holte. En række flotte forsvarshandlinger på begge sider blev afsluttet med Gentofte som vinder af bolden. Hjemmeholdet var nu inde i sættet. Reduktion til 9-11, men tættere kom Gentofte Ikke. Holte vandt sættet 15-11.

Dermed fører Holte 2-0 i kampe. Der spilles bedst af fem kampe, så Gentofte-holdet skal vinde den tredje kamp i DM-finaleserien. Den spilles onsdag den 14. april i Holte. Vinder Gentofte den kamp, spilles den fjerde kamp i finaleserien lørdag den 17. april på hjemmebane. jbl

arrow Gentofte-dreng er årets volleyballspiller
10. april 2021 kl. 04:19 Opdateret: kl. 14:56
arrow Nederlag i damernes første DM-finale
06. april 2021 kl. 15:14 Opdateret: kl. 14:53
arrow Gentofte Volleys herrer er i DM-finalen
29. marts 2021 kl. 17:36 Opdateret: kl. 16:12
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

KONTAKT OS