16. januar 2021
Forestillingen ?Fridas fucking jul? handler om vennerne Frida, Oliver og Cecilie. Pressefoto
Forestillingen ?Fridas fucking jul? handler om vennerne Frida, Oliver og Cecilie. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der fucking jul i Gentofte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der fucking jul i Gentofte

4. december kan du se forestillingen 'Fridas fucking jul' i Øregårdssalen på Gentofte Biblotek

Villabyerne - 03. december 2020 kl. 18:18
Af Jesper Kappel

Nu har du mulighed for at se forestillingen 'Fridas fucking jul'. Stykket bliver vist i Øregårdssalen på Gentofte Bibliotek 4. december kl. 18.

Det er Teater Rendezvous, der har produceret forestillingen. Den handler om Frida, Oliver og Cecilie. Frida og Cecilie har været venner, siden de var børn, men teenagerårene skiller dem ad.

Især når Oliver fra parallelklassen pludselig skal lave gruppearbejde med dem, sætter det virkelig deres venskab på prøve.

Frida er glad for sin status på gymnasiet, hendes udseende og især hendes ældre kæreste, som aldrig har tid til hende og næsten aldrig tager telefonen. Desuden er hendes mor ikke den, som har tid til at trøste sin datter.

Cecilie er den, der er meget klog, får 12 i alt og har en lys fremtid foran sig. Men hun er usikker på sin krop og sig selv. Desuden føler hun, at hun begynder at være usynlig for Frida, som er hendes eneste ven.

Oliver kan alle lide, men ingen ser ham. Han er altid alene i det store hus, og hans forældre kommer ikke en gang hjem til jul. Han finder trøst i dårlige jokes, lidt for mange smøger og computer til langt ud på natten. Da Oliver og Frida pludselig finder hinanden i al deres higen efter at blive set, glemmer de alt om Cecilie.

Forestillingen bliver også vist i Herlev. Jk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

KONTAKT OS