9. august 2020
Dino Karjasevic (tv.) blev dobbelt målscorer og var i den grad med til at sikre, at Skovshoved blev i 2. division. Foto: Søren Folman
Dino Karjasevic (tv.) blev dobbelt målscorer og var i den grad med til at sikre, at Skovshoved blev i 2. division. Foto: Søren Folman
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SIF scorede overlevelse via sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SIF scorede overlevelse via sejr

Med en sejr på 2-1 i Næsby sikrede Skovshoved en ny sæson i 2. division. Dino Karjasevic scorede begge mål i sejren

Villabyerne - 08. juli 2020 kl. 15:23
Af Ole Tradsborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skovserne havde ryggen godt og grundigt mod muren, inden turen lørdag gik til fynske Næsby, hvor sæsonens sidste kamp skulle spilles. Og helst vindes, hvis man ikke skulle være afhængig af resultater i flere andre samtidigt spillede opgør.

arrow Læs også: HIK-remis i sæsonens sidste kamp

Nedrykningsspøgelset lurede, fordi Skovshoved ikke havde skaffet sig mere end blot et enkelt point i sæsonens sidste hjemmekamp onsdag aften. I den kamp, mod Dalum, lykkedes ikke meget, og SIF måtte kæmpe hårdt for uafgjort. Og da en anden potentiel nedrykker, nemlig Vejgaard, samtidig onsdag aften sejrede overraskende mod B93 på Østerbro Stadion, var spændingen intakt inden sidste spillerunde.

Men skovserne har foråret igennem leveret godt på udebane, så propfulde med optimisme tog de turen til Næsby.

Dobbelt op på Dino

Og her var Dino Karjasevic skarp - modsat onsdag aften på hjemmebane. Hans to mål, i det 22. og 34. minut, viste sig alt rigeligt i mission overlevelse. Faktisk rykkede skovserne helt op på en femtesidsteplads i tryg afstand fra nedrykningsstregen, da slutregnskabet blev gjort op. Derfor gik det igen som det skulle for SIF, der også i sidste sæson var i slemme problemer, men netop klarede frisag i sidste runde.

Om det går for tredje gang, bliver nok noget sværere, for med en ny divisionsstruktur i vente vil der blive mange nedrykkere fra 2. division fra næste sæson.

Men overlevelsesinstinktet synes intakt i Skovshoved, så alt er nok muligt. Stort tillykke skal der i hvert fald lyde med endnu en sæson med divisionsstatus.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

KONTAKT OS