11. august 2020
En 35-årig mand mistede søndag aften på Klampenborgvej herredømmet over sin bil. Han var formentlig påvirket af lattergas.
En 35-årig mand mistede søndag aften på Klampenborgvej herredømmet over sin bil. Han var formentlig påvirket af lattergas.
Foto: Bjørn Nielsen, bpln.dk og Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politirapporten: Flere uheld i trafikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politirapporten: Flere uheld i trafikken

Villabyerne bringer her en oversigt over ugens forbryderiske begivenheder plukket fra Nordsjællands Politis døgnrapporter

Villabyerne - 15. januar 2020 kl. 08:28
Af Jesper Bjørn Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Onsdag 8. januar

  • En mand stjal klokken 08.48 en oksemørbrad i Meny på Jægersborg Allé, hvorefter han forsvandt fra forretningen. Der foreligger ikke noget signalement af manden, men overvågningen fra forretningen skal kigges nærmere efter.
  • Indbrud i lejlighed i Ejgårdsparken, hvor tyven kom ind ved at bryde et vindue op. Intet overblik over det stjålne.

Torsdag 9. januar

  • En 50-årig kvinde faldt klokken 13.19 ud over en altan ved en andensals lejlighed på Stolpehøj. I lejligheden befandt sig også en 30-årig mand. Kvinden blev kørt på hospitalet. Nordsjællands Politi har endnu ikke oplyst offentligheden noget om årsagen til, at kvinden faldt ud over altanen.
  • En 58-årig mand fra Gentofte påkørte klokken 16.42 en 65-årig kvinde fra København. Uheldet skete, da manden i krydset Hellerupvej/Gersonsvej svingede til venstre og derved ramte kvinden, som krydsede Hellerupvej i fodgængerfeltet. Den 65-årige kvinde blev kørt til nærmere undersøgelse på hospitalet.
  • Forsøg på indbrud i villa på Hvidørevej, hvor såvel terrassedøren til køkkenet samt køkkenvinduet blev forsøgt opbrudt.

Fredag 10. januar

  • To personer skaffede sig klokken 16 adgang til en villa på Stolpehøj under påskud af at skulle se på nogle rør under vasken i køkkenet. Det lykkedes dem at stjæle en pung med diverse kort og kontanter fra beboeren. Den ene tricktyv var en mand, østeuropæisk af udseende, ca. 35 år, 165-175 cm, han var brun i huden og havde sort hår. Han talte dansk med accent. Han var iført en sort kasket, sort vindjakke og sorte bukser. Om den anden tricktyv hedder det blot, at hun var en kvinde.

Lørdag 11. januar

  • Indbrud i villa på Sommervej, hvor tyven kom ind ved at bryde et vindue op. Intet overblik over det stjålne.

Søndag 12. januar

  • En 35-årig mand fra Klampenborg kørte klokken 22.47 galt på Klampenborgvej. Manden mistede herredømmet over bilen og ramte et vejskilt, en hæk og et raftehegn. Da der blev fundet lattergaspatroner i mandens bil, blev han sigtet for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Mandag 12. januar

  • Indbrud i villa på Skovmosevej, hvor tyven kom ind ved 16-tiden ved at bryde et vindue til soveværelset op. Umiddelbart blev der ikke stjålet noget.
  • Forsøg på indbrud i lejlighed på Strandlund, hvor en tyv fjernede listerne ved vinduet ind til soveværelset, men det lykkedes angiveligt ikke at komme ind.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

KONTAKT OS