20. januar 2021
Peter Mygind og Ivar Lind Greiners musikalske legestue har leveret en julesang.
Peter Mygind og Ivar Lind Greiners musikalske legestue har leveret en julesang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Mygind synger julens budskab ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Mygind synger julens budskab ud

Komponist og tekstforfatter Ivar Lind Greiner udgiver sammen med Peter Mygind en ny julesang - selvfølgelig med titlen 'Peters Jul'

Villabyerne - 29. november 2020 kl. 14:10

Skuespilleren, entertaineren og foredragsholderen Peter Mygind behøver vist ingen nærmere præsentation. Og dog: med den nye julesang 'Peters Jul' er My­gind for første gang for alvor gået til musikken og viser helt nye sider af sit talent.

Sangen er skrevet af komponist og tekstforfatter Ivar Lind Greiner, der har medvirket otte gange i Dansk Melodi Grandprix, som han vandt i 2004 med sangen 'Sig det' løgn'.

Musikken må betegnes som glad og iørefaldende julebossa, som både børn og voksne kan synge med på. Titlen er selvsagt ikke tilfældig og trækker tråde til det gamle juleeventyr fra 1866.

Peter Mygind selv er vild med sit nye musikalske projekt.

"Jeg elsker, når min telefon pludselig ringer, og der er én, der spørger: "Hey, skal vi lege?" Og Ivar er min nye legekammerat rent musikalsk. Vi har lavet nogle Gustav Winckler- sange og videoer, og pludselig siger Ivar, at han har skrevet en ny julesang. Med den sang har han fuldstændigt fundet min DNA og det, som jeg står for: at dele ud af kærlighed i verden. Jeg elsker den og håber, at rigtig mange vil synes om den," siger Peter Mygind.

I forlængelse af sangen 'Peters Jul' har Mygind og Greiner netop udgivet en serie 70'er-klassikere på diverse musiktjenester og på video.

Her havde de i november stor succes med videoen til Preben Kaas-hittet, 'Oh Babe kom med et bud', som opnåede mere end 350.000 visninger på facebook, og flere sange er i støbeskeen.

'Peters Jul' og de øvrige sange ligger alle på Spotify og Youtube mv., og sangen vil desuden kunne opleves live med Peter Mygind i Go'morgen Danmark, Aftenshowet og TV2's store juleshow i december.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

KONTAKT OS